نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: تیر اندازی به هدف های در حال حرکت به زبان turbo c 3

  1. #1

    تیر اندازی به هدف های در حال حرکت به زبان turbo c 3

    تیر اندازی به هدف های در حال حرکت به زبان turbo c 3
    کسی می تونه در نحوه پیاده سازیش کمکم کنه ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    من یه بار یه کاری شبیه این انجام دادم بگو کجا گیر کردی تا کمکت کنم؟

  3. #3
    حرکت هدفها به چه صورت در turbo c باید پیاده سازی بشه ؟؟ با توجه به اینکه همزمان تیرانداز هم باید حرکت داده بشه. (ضمنا من خیلی مبتدی هستم)

  4. #4
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

  5. #5
    قضیه رو خیلی پیچیده نکن! یه حلقه بنویس که مثلا هدفها رو توش تغییر بدی. شیوه کار هم راحته. برای هر هدف، موقیعت فعلیش رو که داری، هر دفعه تو حلقه یه بار حرکتش میدی و بعدش دو باره در جای جدید نمایشش میدی. برای اینم که بتونی راحت بیبینیش، یه تاخیر کوچک هم توی حلقه بذار.
    تا اینجاش حله؟
    بعدش هم توی همین حلقه هر دفعه قبل از حرکت هدف، یه بار هم صفحه کلید رو چک میکنی و اگر کلیدی زده شده بود، تیر انداز هم حرکت میدی.

  6. #6
    ممنون از راهنماییتون
    ولی هر کاری می کنم یا فقط هدفها حرکت می کنند یا تیر انداز یا تیرها !!!
    ویا حرکت همه اونها به هم وابسته میشه!!
    می دونید کجای کارم اشتباست ؟

  7. #7
    همه کار رو در یه حلقه باید بکنی تا با هم انجام بشن.
    مثلا اینجوری:

    for(;;){
    //move target 1 step
    targetPosition=setTargetPosition(...);
    drawTarget();

    //move each bullet 1 step
    for(bulletNo=0;bulletCount<totalBullet;bulletNo++) {
    bulletPosition[i]=setBulletPosition(bulletNo, ...);
    drawBullet(bulletNo);
    }

    //move pad if key is pressed
    if(kbhit()){
    key=getch();
    padPosition=setPadPosition(key);
    drawPad();
    }

    //delay if needed
    delay(x);
    }

  8. #8
    من از همین الگوریتم استفاده می کنم ولی جواب نمی گیرم!!

  9. #9
    فشردن کلید کیبورد رو چه جوری باید کنترل کنم ؟؟
    من یک کاراکتر می گیرم و کد اسکی اونو چک می کنم! اشتباست ؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    یه مثال اماده دارم
    فردا واست آپلود میکنم!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    یه نکته کوچیک رو بگم، Turbo C++‎ 3 یه زبان نیست، یه محیط یا یه Compiler برای ++C هست.

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevis1978 مشاهده تاپیک
    فشردن کلید کیبورد رو چه جوری باید کنترل کنم ؟؟
    من یک کاراکتر می گیرم و کد اسکی اونو چک می کنم! اشتباست ؟؟
    نباید اشتباه باشه. کدت این تکه رو بذار ببینم.

  13. #13
    if ch!=' '
    tirandaz()
    .
    .
    .
    tirandaz()
    {
    .
    .
    .
    ch=getch();
    switch(ch)
    .
    .
    .


  14. #14
    اگر دقت کنی میبینی که در کدی که من نوشتم، برای گرفتن کلید، اینجوری عمل کردم:
    	//move pad if key is pressed
    if(kbhit()){
    key=getch();
    padPosition=setPadPosition(key);
    drawPad();
    }

    یعنی اول با kbhit چک کن که اگر کلید فشار داده شده، بعدش getch کن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    یه سوال برای من پیش اومده بود، اینکه چطوری نگه داشتن کلید رو بفهمیم و اینکه "کی" کلید مورد نظر رها شده؟ بازیهای میکرو یادتونه؟ اونطوری.

  16. #16
    باید با وقفه ها بخونی کلید رو. از تابع های استاندارد چیزی سراغ ندارم برای این کار

تاپیک های مشابه

  1. نصب TURBO C
    نوشته شده توسط ghanei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 20:29 عصر
  2. برنامه نویسی ماوس در Turbo C
    نوشته شده توسط amir.NET2 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 14:19 عصر
  3. exe کردن فایل در turbo c تحت dos
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 17:27 عصر
  4. فارسی نویسی در turbo C++‎
    نوشته شده توسط amiri27 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 06:25 صبح
  5. باز کردن فایل Bmp در Turbo C
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 06:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •