نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: error ههنگام fill کردن dataset

  1. #1

    error ههنگام fill کردن dataset

    سلام وقتی برنامه به خط da.fill(dsمیرسه error میده server error in application و Login for user ali failed
    کمک کنید لطفا

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    از چه نوع دیتابیسی استفاده می کنید؟
    1- اس کیو ال سرور؟
    2- اکسس؟
    3 - ...؟

    کانکشن استرینگ شما چی بوده است؟

  3. #3
    دیتا بیسم sql server هست کانکسن استرینگم هم درسته چون با windows form همونها کار میکنه تو vb.net ولی نمی تونم تو asp.net این کار رو بکنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    لطفا کانکشن استرینگ را اینجا بنویسید تا ایرادش را بگویم! + قسمتی از کد مربوطه را .......
    ( اطلاعات بیشتر بدهید جواب بهتر و سریعتر می گیرید. )

  5. #5
    ممنون که اینقدر زود جواب می دید و وقت میگذارید :oops:
    ببینید من دارم برای تست ASP.NET با استفاده از ویزاردهای خودش یه web application مینویسم
    یعنی از toolbox قسمت dara کامپوننت های Sqldataadapter رو روی فرم میندازم بعد با ویزار connection رو درست میکنم بعد dataset رو درست میکنم (همین کارها رو تو vb.net می کردم و جواب میداد ) و آخر سر هم متد fill
    ولی تو ASP.NET با مشکل مواجه میشم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما لطفا به سورس صفحه مراجعه کنید و کانکشن استرینگی را که برای شما ساخته است و الان در سورس فرم وب موجود است اینجا لطفا قرار دهید

  7. #7
    چشم آقای نصیری

    Me.SqlConnection1.ConnectionString = "workstation id=user1;packet size=4096;integrated security=SSPI;data source=user1;" & _
    "persist security info=False;initial catalog=test"

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این نوع کانشکن استرینگ را شما وقتی می توانید استفاده کنید که یوزر مربوطه دسترسی کافی به دیتابیس داشته باشد به همراه مجوزهای ویندوزی.
    از این یکی استفاده کنید تا مشکل حل شود ( درضمن در اس کیو ال سرور نوع authentication را بر روی هر دو حالت ویندوز و خود اس کیوال سرور قرار دهید)

    server=localhost ; uid=sa; pwd=xxx; database=dbName

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در FILL کردن دیتابیست ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 17:31 عصر
  2. بدست آوردن تعداد سطرهای جدول بدون Fill کردن آن !
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 19:50 عصر
  3. سرعت پایین اولین Fill
    نوشته شده توسط asilverisis در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 تیر 1384, 13:42 عصر
  4. Fill کردن DataSet با StoreProcedure
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 11:02 صبح
  5. مشکل fill کردن dataset در asp.net
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1383, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •