نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دوستان سلام. مقایسه دو لیست باکس

  1. #1

    دوستان سلام. مقایسه دو لیست باکس

    سلام وقت بخیر من میخام داده های دو لیست باکس رو باهم مقایسه کنم (وجود داشتن یانشدن) و ان ور در یکcheckedListBox نمایش بدم اگر وجود داشت تیک پور شود اگر نبود تیک خالی باشد عکس شماره 1 ok . مشکل عکس شماره 2 وقتی لیست باکس 1و2 برابر باشند مشکل عکس شماره 2 پیش میاد ممنون میشم کمک کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 22.JPG‏ (37.4 کیلوبایت, 10 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (32.9 کیلوبایت, 10 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: دوستان سلام. مقایسه دو لیست باکس

    کد سورس فرم بالا:
    checkedListBox1.Items.Clear();




    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {






    for (int y = 0; y < listBox2.Items.Count; y++)
    {






    if (y == i)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(listBox1.Items[y]);
    checkedListBox1.SetItemChecked(y, true);

    }
    else
    {
    checkedListBox1.Items.Add(listBox1.Items[i]);
    }








    }
    آخرین ویرایش به وسیله raza852 : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 در 17:41 عصر

  3. #3

    نقل قول: دوستان سلام. مقایسه دو لیست باکس

    کد سورس فرم بالا:
    checkedListBox1.Items.Clear();




    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {






    for (int y = 0; y < listBox2.Items.Count; y++)
    {






    if (y == i)
    {
    checkedListBox1.Items.Add(listBox1.Items[y]);
    checkedListBox1.SetItemChecked(y, true);

    }
    else
    {
    checkedListBox1.Items.Add(listBox1.Items[i]);
    }








    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: دوستان سلام. مقایسه دو لیست باکس

    سلام
    اولن کد شکن استفاده نکردی 1 دوما بهتره از روش Microsoft استفاده کنی....

    از لیست اول به لیست دوم منتقل کن مثل همه ویزاردهای Microsoft مثلا برای گزارشگیری انتخاب فیلدهای جدول رو به عهده کاربر گذاشته چطور عمل می کنه؟:
    یک یا چنذ آیتم از لیست اول انتخاب که بشه با یک کلید به لیست دوم منتقل می شه و از لیست اول حذف می شه و اگر بخواد از لیست دوم حذف کنه مجددا آیتم(ها) به لیست اول اضافه می شه و از لیست دوم حذف می شه.

    Annotation 2024-05-08 185611.jpg

تاپیک های مشابه

  1. بوستر پمپ آبرسانی چیست
    نوشته شده توسط nadia-drv در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1402, 09:20 صبح
  2. علائم عفونت پروستات چیست و چه درمانی دارد؟
    نوشته شده توسط sanazhedayati در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 بهمن 1399, 22:26 عصر
  3. اکتان بوستر چیست و چه کاربردی برای ما دارد؟
    نوشته شده توسط loogoo در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1399, 15:43 عصر
  4. کمک در ساخت لیست دوستان
    نوشته شده توسط amir6268 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 15:31 عصر
  5. دوستان بیاید دلفی و vb.net را مقایسه کنیم
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 00:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •