نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص راه انداز سیستم (Operating System)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    تشخیص راه انداز سیستم (Operating System)

    سلام
    من برای تشخیص راه انداز سیستم ویندوز این کد رو نوشتم اگر ویندوزتون متفاوت از 10 و 11 هست تست کنید ببینید دستور کامل هست یا نه؟

    با تشکر....


    Enum OperatingSystems
    Unknown = -1
    WindowsXP = 0
    Windows7 = 1
    Windows8 = 2
    Windows10 = 3
    Windows11 = 4
    End Enum
    Function OperatingSystem() As OperatingSystems
    Dim OSN As String = "Microsoft Windows"
    If My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " XP") Then
    Return OperatingSystems.WindowsXP
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 7") Then
    Return OperatingSystems.Windows7
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 8") Then
    Return OperatingSystems.Windows8
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 10") Then
    Return OperatingSystems.Windows10
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 11") Then
    Return OperatingSystems.Windows11
    Else
    Return OperatingSystems.Unknown
    End If
    End Function

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: تشخیص راه انداز سیستم (Operating System)

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای تشخیص راه انداز سیستم ویندوز این کد رو نوشتم اگر ویندوزتون متفاوت از 10 و 11 هست تست کنید ببینید دستور کامل هست یا نه؟

    با تشکر....


    Enum OperatingSystems
    Unknown = -1
    WindowsXP = 0
    Windows7 = 1
    Windows8 = 2
    Windows10 = 3
    Windows11 = 4
    End Enum
    Function OperatingSystem() As OperatingSystems
    Dim OSN As String = "Microsoft Windows"
    If My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " XP") Then
    Return OperatingSystems.WindowsXP
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 7") Then
    Return OperatingSystems.Windows7
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 8") Then
    Return OperatingSystems.Windows8
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 10") Then
    Return OperatingSystems.Windows10
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 11") Then
    Return OperatingSystems.Windows11
    Else
    Return OperatingSystems.Unknown
    End If
    End Function
    نحوه بکارگیری برای دستور شرطی

    If Not OperatingSystem() = OperatingSystems.Windows10 Then
    Me.SelectedButton.ForeColor = Color.MidnightBlue
    End If


    یا:

    Select Case OperatingSystem()
    Case OperatingSystems.Unknown
    Case OperatingSystems.Windows10
    Case OperatingSystems.Windows11
    Case OperatingSystems.Windows7
    Case OperatingSystems.Windows8
    Case OperatingSystems.WindowsXP
    End Select



    MsgBox(OperatingSystem.ToString)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: تشخیص راه انداز سیستم (Operating System)

    ازونجایی که کلاسی با نام OperatingSystem داریم پس تابع رو به Property (خصوصیت) تغییر دادم و نامش رو هم گذاشتم SystemOperator:


    Public ReadOnly Property SystemOperator() As OperatingSystems
    Get
    Dim OSN As String = "Microsoft Windows"
    If My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " XP") Then
    Return OperatingSystems.WindowsXP
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 7") Then
    Return OperatingSystems.Windows7
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 8") Then
    Return OperatingSystems.Windows8
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 10") Then
    Return OperatingSystems.Windows10
    ElseIf My.Computer.Info.OSFullName.StartsWith(OSN + " 11") Then
    Return OperatingSystems.Windows11
    Else
    Return OperatingSystems.Unknown
    End If
    End Get
    End Property

تاپیک های مشابه

  1. حل المسائل کتاب آقای تننباوم به نام Distributed Operating System
    نوشته شده توسط ali_general در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 07:31 صبح
  2. Operating System Source Code in C
    نوشته شده توسط Operating System در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 فروردین 1390, 00:38 صبح
  3. گفتگو: طراحی سیستم عامل Embended Operating System - EOS
    نوشته شده توسط betisa در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 22:20 عصر
  4. React Operating System
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 23:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •