نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: listBox

  1. #1

    Thumbs down listBox

    سلام
    اسامی درایوها رو چطوری میشه تو یه لیست باکس آورد؟
    همچنین به منظور ساخت یه دکمه که کار آپ رو انجام بده چه کدی باید به دکمه نسبت داد؟مثلا لیست درایوها تو یه لیست باکس هستن حالا رو هر کدوم که کلیک کنیم لیست فایل های داخلی اون درایو میان و همین طور به بعد حالا برای بازگشت به .. چه کدی باید نوشت؟
    طرز استفاده از splitter هم لطفا توضیح بدین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    با سلام
    برای اضافه کردن آیتم به لیست باکس از این کد استفاده کنید :
    mylistbox.Items.Add(myObject);
    برای بالا و پایین رفتن در آیتمهای لیستتون هم از این کد استفاه کنید :
    mylistbox.SelectedIndex++ or mylistbox.SelectedIndex--;

  3. #3
    سلام
    اما من اضافه کردن ایتم به لیست رو می دونم!
    اسامی درایوها رو چطوری میشه تو یه لیست باکس آورد؟
    اون دکمه هم می خوام کار آپ رو انجام بده نه بک
    اسپلیتر هم یکی توضیح بده

  4. #4

  5. #5

    ListBox lb = newListBox();
    string [] Hard_Drives;
    Hard_Drives =
    Environment.GetLogicalDrives();
    for (int i = 0; i < Hard_Drives.Length; i++)
    {
    lb.Items.Add(Hard_Drives[i]);
    }


    موفق باشید

  6. #6
    الان درایوها تو لیست اضافه میشن با اضافه کردن یه کد هنگام تغییر select میشه بجای درایو مسیری که کلیک میشه اسامی فایل هاش رو اضافه کرد حالا هر level که داخل تر می ریم چطور میشه برگشت؟یه دکمه آپ.

تاپیک های مشابه

  1. شرط خالی بودن listbox
    نوشته شده توسط sarnev6t در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:22 عصر
  2. مشکل با listbox
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 00:34 صبح
  3. چطور نام همه کلاینت ها در برنامه را میتوان در listbox که در فرم کلاینت قرار دارد اضاف
    نوشته شده توسط eshaghrahimy در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1385, 18:10 عصر
  4. راست چین کردن listbox
    نوشته شده توسط nsn_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 15:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •