نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تکه کد update کردن یک رکورد با دیتا بیس accsess

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70

    تکه کد update کردن یک رکورد با دیتا بیس accsess

    با سلام
    دوستان من در برنامه خودم یک text box دارم که یک نام در اون textbox وارد می کنم و در دیتا گرید تمام جزئیات شامل (نام - فامیل - سن - آدرس) را بر می گرداند .
    حالا بعنوان مثال در فیلد آدرس در دیتا گرید آدرس را تغییر می دهم و دکمه up date را می زنم و با این پیغام روبرو می شوم

    prepare method requires all variable lenght parameters to have an explicitly set non-zero size

    این سئوال برایم پیش می آید:
    شاید تکه کد up date را اشتباه می نویسم و یا هرمشکل دیگر , که خواهشمندم راهنمایی نماید

    با سپاس فراوان

  2. #2
    کد آپدیت رو بذارید اینجا...

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    Dim con As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;  " & "Data Source=C:\a.mdb")

    Dim a As New OleDbParameter
    a.ParameterName = "@a


    "%"+a.Value = "%" + TextBox1.Text
    a.DbType = DbType.String
    a.Direction = ParameterDirection.Input

    da.SelectCommand.Parameters.Add(a)
    () con.Open
    Try
    () da.UpdateCommand = New OleDbCommandBuilder(da).GetUpdateCommand

    da.Update(ds, "table1")
    () con.close

    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : شنبه 02 دی 1385 در 11:36 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    جناب آقای راد سلام
    تکه کد را گذاشتم ببخشید در کپی و past کردن جای بعضی از کارکترها عوض شده اگر مشکلی دیدید بگوید تا برطرف کنم

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    خواهشمندم راهنمایی نمایید

  6. #6
    بدون دیتا ست امتحانش کردید؟
    یعنی دستور update رو با sqlCommand اجرا کنید ببینید جواب میده؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    سلام - جناب آقای راد
    متشکرم از توجه شما -
    طبق فرموده شما من از oledbcommand استفاده کردم چون بانک اطلاعاتی من accsess می باشد ولی عملا امکان پذیر نیست چون من می خواهم یک رکورد را ویرایش کنم و با ید از کدهای update استفاده کنم بهر حال شاید من متوجه صحبتهای شما نمی شوم خواهشمندم اگر امکان دارد کد مورد نظر را در این قسمت قرار دهید تا انشااله مشکل حل شود

  8. #8
    مثال:

    dim cmd as new oledbcommand
    cmd.connection=cn
    cmd.text="update table1 set field1='value1'"
    cmd.executenonquery()

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    ضمن تشکر از شما جناب آقای راد
    فکر می کنم احتیاج به مطالعه بیشتر دارم چون متوجه کدهای شما با برنامه خودم نمی شوم
    با سپاس فراوان از توجه شما

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    دوست عزیز از داخل خود Access هم می تونی دستور sql رو تست کنی حداقل مطمئن می شی که sql که نوشتی درسته
    برای این کار در access قسمت qoeries رو انتخاب کن بعد جدولی رو که می خواهی ر وش عملیات update انجام دهی اضافه کن بعد در قسمتی بعد از پنجره ای که ظاهز می شه در پنل بالای کلیک راست کن بعدش هم از منویی که ظاهر می شه sql view ر انتخاب کن بعد دستور sql رو بنویس بعدش هم از تولبار بلا access یک کلید مثل " ! " هستش که از اون می تونی برای اجرای دستور sql استفاده کنی ؟

  11. #11
    http://support.microsoft.com/kb/308507

    برای تست یکبار updatecommand رو بخونید حین اجرا ببینید جمله ی update ای که اجرا می کنه چیه؟

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    70
    بسیار از شما آقای راد متشکرم
    متاسفانه در این کار گره افتاده یعنی هر کار می کنم مشکل بر طرف نمی شود
    شاید هم من منظورم را بد بیان می کنم که دوستان نمی توانند راهنمایی کنند :
    من یک گرید دارم که در آن گرید نام و فامیل یک نفر را نشان می دهد بعنوان مثال ( نام = مهدی فامیل = فروزش فرد ) حالا من نام را می خواهم تغییر دهم به علی و در گرید خود این کار را انجام می دهم و یک button دارم بنام (ذخیره) که اگر این باتن را فشار دهم باید تغییر اسم اعمال شود. حالا من این کد تغییر را که مربوط به باتن ( ذخیره) می باشد را بطور کامل می خواهم .
    اگر بی ادبی نشود همین برنامه با دیتابیس اکسس را در اینجا قرار دهید .


    با سپاس فراوان

  13. #13
    من اینو جواب دادم
    به لینک زیر مرا جعه کن ببین حل میشه
    اگر نه اساسی یه پروژعه برات راه بندازم ( ولی انشاء الله برای حدود یک ماه دیگه ) چرا که عازم سفری هستیم
    انشاءاالله که کارت راه بیوفته در غیر این صورت 100% چشم
    منتظر بمان
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=58029

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به بانک accsess
    نوشته شده توسط amordad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 09:39 صبح
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 09:44 صبح
  3. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 17:04 عصر
  4. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:05 صبح
  5. ِAccsess Address book items
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •