نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ TreeView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457

    چاپ TreeView

    برای چاپ TreeView آیا دوستان متد آماده ای دارید؟
    توی سایت که هر چقدر جستجو کردم پیدا نشد.البته قبلا اگر اشتباه نکرده باشم دیدم اما الان هر چی سرچ میکنم پیدا نمیکنم.
    قبلا متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    ببین لینک زیر به دردت می خوره
    http://www.delphipages.com/tips/thread.cfm?ID=257

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    این کد پرینت در فایل است یعنی از TreView یک عکس میگیرد و در یک فایل تصویری ذخیره میکند
    مشکل را حل نمیکند

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب می تونی فایل را به جای ذخیره چاپ کنی !مثلا از ابزارهای تصویر استفاده کنی!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    ضمن تشکر از شما قصد دارم لقمه رو نپیچونم دور سرم
    مستقیما به چاپگر بفرستم
    باز هم تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    جوابش رو اینجا قرار دادم به امید استفاده دیگران

    Var 
    F: Textfile;
    Begin
    AssignPrn( F );
    Rewrite(F);
    try
    DumpTreeviewToTextfile( F, treeview1 );
    finally
    closefile(F);
    end;
    End;

تاپیک های مشابه

  1. کار با Treeview !
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 01:17 صبح
  2. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 07:28 صبح
  3. انتخاب از TreeView
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 17:08 عصر
  4. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 20:43 عصر
  5. عدم نمایش Treeview
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •