نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: الگوریتم quick sort (سوال)

  1. #1

    الگوریتم quick sort (سوال)

    سلام
    من یه سری مطلب درباره الگوریتم quick sort می خواستم اگه لطف کنید ممنون می شم

  2. #2
    چه جور مطلبی؟
    جستجو کردید؟
    خود الکوریتم؟
    پیچیدگی؟
    خوب توی همه کتابهای طراحی الگوریتم و ساختمان داده اینجور مطالب هست
    You never know what you can do until you try

  3. #3

  4. #4
    کاربر جدید آواتار farzad_delshad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    آ.غ..ارومیه.شیخ تپه
    پست
    5

    نقل قول: الگوریتم quick sort (سوال)

    سلام
    من این برنامه quick sort رو نوشتم ولی error زیاد داره اگه میشه تصحیحش کنید به زبان C

    #include<conio.h>;
    #include<stdio.h>;
    void quick(int A[],int p,int q);
    void Swap(int *x,int *y);
    void main()
    {
    int i,p,q,n,A[10];
    clrscr();
    //printf("Enter Digit Number :");
    //scanf("%d",&n);
    printf("Enter Data :");
    for(i=1;i<=10;i++)
    scanf("%d",&A[i]);
    printf("\nArray Before Sorting:");
    for(i=1;i<=20;i++)
    printf("%d",A[i]);
    p=0;
    q=10;
    quicks(A,p,q);
    printf("\nArray After Sorting:");
    for(i=1;i<=20;i++)
    printf("%d",A[i]);
    getch();
    }
    void Swap(int *x,int *y)
    {
    *x=*x+*y;
    *y=*x-*y;
    *x=*x-*y;
    }
    int quicks(int *A,int p,int q)
    {
    int i,j,pirot;
    if (p<=q)
    {
    i=p;
    j=q+1;
    pirot=*A[i];
    do
    {
    do
    i++;
    while(*A[i]>pirot);
    do
    j--;
    while(*A[j]<pirot);
    if(i<j)
    swap(*A[i],*A[j]);
    while(i<=j)
    swap(*A[j],*pirot);
    quicks(A,p,j-1);
    quicks(A,j+1,q);
    }

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله farzad_delshad : پنج شنبه 30 خرداد 1387 در 02:28 صبح

تاپیک های مشابه

  1. Quick Sort
    نوشته شده توسط phantasm در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 15:48 عصر
  2. الگوریتم Quick sort
    نوشته شده توسط solaleh در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 20:49 عصر
  3. مرتب کردن به روش Quick sort
    نوشته شده توسط coralisland_17 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 11:35 صبح
  4. quick sort
    نوشته شده توسط nima_63 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •