نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

  1. #1

    مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    سلام دوستان.
    یک جدول دارم که دارای تعدادی ستون است. در ستون A نام تعدادی دارو و در ستون B نام داروهایی که با ستون A در تداخل است در مقابل همان دارو نوشته شده است. همچنین یک لست باکس در فرم قرار دارد که تعدادی نام دارو توسط کاربر در لیست باکس قرار می گیرد. چه کدی باید پشت یک Button قراربدم وقتی که اعمال شد، داروهای داخل لیست باکس را با جدول مقایسه کند که آیا این داروها با هم تداخل دارند یا که ندارند؟
    من برنامه نویسی رو تازه شروع کردم و خیلی مبتدی هستم. اگه کسی میتونه این مشکلو حل کنه ممنون میشم که کمکم کنه.

  2. #2

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    سلام . منظورتون اینکه اگر مقادیر این لیست باکس توی ستون B بودند جزو داروهای تداخل نشون داده بشه؟
    اگه اینجوری میخوای باشه یه حلقه باید بنویسیدو داخل حلقه تک تک داروهای لیست باکس رو در ستون B جدول جستجو کنید اگه در اون ستون بود جزو داروهای تداخلی میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    سلام.
    در ابتدا باید بدونیم در ستون B چه تعداد دارویی با داروی یک فیلد از ستون A تداخل داره، اگه بیشتر از یکی باشه باید بدونیم نام داروها با چه کاراکتری از هم جدا شدند. تا بتونیم او.نها رو لیست کنیم. اگر یک دارو از ستون B وارد لیست بشه اونوقت چک می کنیم. یعنی آیتم ورودی کاربر رو با فیلدهای ستون B چک می کنیم اکر در ستون B بود پس مقدار فیلد مقابل اون رو در ستون A می گیریم و لیست رو چک می کنیم تا اگه مقدار فیلد ستون A رو تو لیست پیدا کرد مشخص کنه که تداخل دارویی وجود داره.

  4. #4

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    اجازه بدید که با یک مثال براتون توضیح بدم. فرض میکنیم که قرص ژلوفن با استامینوفن تداخل داشته باشد. که در این صورن ژلوفن در ستون A و استامینوفن در ستون B و روبه رو هم قرار میگیرد. زمانی که هر دو قرص ژلوفن و استامینوفن در لیست باکس باشد پیامی مبنی بر تداخل داشتن این دو دارو نشان داده شود.
    آخرین ویرایش به وسیله pourya_sh : چهارشنبه 04 اسفند 1400 در 21:30 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string Value = this.textBox1.Text;
    string DifValue = this.textBox1.Text;
    bool FindOutExist = false;
    foreach (var item in this.listBox3.Items)
    {
    if (item.ToString() == Value)
    {
    goto EndLine;
    }
    }

    for (int i = 0; i == this.listBox1.Items.Count - 1; i++)
    {
    if (this.listBox1.Items[i].ToString() == Value)
    {
    DifValue = this.listBox2.Items[i].ToString();
    FindOutExist = true;
    goto FindOut;
    }
    }
    for (int i = 0; i == this.listBox2.Items.Count - 1; i++)
    {
    if (this.listBox2.Items[i].ToString() == Value)
    {
    DifValue = this.listBox1.Items[i].ToString();
    FindOutExist = true;
    goto FindOut;
    }
    }
    FindOut: ;
    if (FindOutExist == true)
    {
    foreach (var item in this.listBox3.Items)
    {
    if (item.ToString() == DifValue)
    {
    string Expr = string.Format("داروی {0} با داروی {1} تداخل دارویی دارند.", Value, DifValue);
    MessageBox.Show(Expr);
    goto EndLine;
    }
    }
    }
    this.listBox3.Items.Add(Value);
    EndLine: ;
    }


    Untitled.jpg

  6. #6

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    خیلی ممنون برای این کد.
    ولی 3 تا لیست باکس ندارم . لیست A و B دو ستون از یک جدول هستن. ابتدا با استفاده از TEXBOX و BUTTON داروها را وارد LISTBOX3 کرده و سپس داروهای موجود در LISTBOX3 را با جدول مقایسه می کنیم. اگر دارو های موجود در LISTBOX3 مربوط به یک ردیف از جدول باشد پیامی مبنی بر تداخل نشان دهد.
    ممنون میشم اگه یک نمونه کد واسه این شرایط برای من قرار بدید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,677

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    کد اتصال و فراخوانی دیتابیس و جدولتون رو ازسال کنید. از چه نوع دیتابیس و روشی برای اتصال استفاده می کنید؟!

  8. #8

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    کد اتصال و فراخوانی دیتابیس و جدولتون رو ازسال کنید. از چه نوع دیتابیس و روشی برای اتصال استفاده می کنید؟!
    با استفاده از کد زیر جدول را فراخوانی و داروهای انتخابی را به لیست باکس فرستادم

  9. #9

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    یک دیتاتیبل برای نگهداری داده های لیست باکس نیاز دارید.
    داروهای انتخابی کاربر رو به دیتاتیبل و اون رو به لیست باکس متصل کنید.
    یک حلقه تودرتو نیاز دارید. اقلام دارو لیست باکس را پیمایش کنید(ستون A). حلقه داخلی هم ستون دوم. مقایسه کنید دارویی هست که هم در ستون اول و هم در ستون دوم باشه. اون سطر تداخل رو به شما میده.

  10. #10

    نقل قول: مقایسه داده های یک لیست باکس با یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    یک دیتاتیبل برای نگهداری داده های لیست باکس نیاز دارید.
    داروهای انتخابی کاربر رو به دیتاتیبل و اون رو به لیست باکس متصل کنید.
    یک حلقه تودرتو نیاز دارید. اقلام دارو لیست باکس را پیمایش کنید(ستون A). حلقه داخلی هم ستون دوم. مقایسه کنید دارویی هست که هم در ستون اول و هم در ستون دوم باشه. اون سطر تداخل رو به شما میده.
    اگه امکانش هست یک نمونه کد برام قرار بده
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. لایسنس سیسکو Cisco - لایسنس CUCM - لایسنس FirePower – لایسنس WebEx
    نوشته شده توسط root255 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 آبان 1400, 17:13 عصر
  2. سوال: حذف چند عبارت از لیست باکس با مقایسه
    نوشته شده توسط hackershz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آذر 1393, 16:31 عصر
  3. لایسنس mit چیست ؟
    نوشته شده توسط yasharhi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 00:11 صبح
  4. سوال: مقایسه یک عبارت با عبارات موجود لیست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 اسفند 1389, 23:31 عصر
  5. سوال: لیست و مقایسه ی یک گره با میانگین کل گره ها
    نوشته شده توسط k.tavakol در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 05:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •