نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Connection String Wizard

  1. #1

    Connection String Wizard

    چطور می شود پنجره ویزارد Connection String را در .NET باز کرد ؟
    (مثل PromptDataSource درCOM


    http://www.petesh.com/archives/2005/...atasource.html)

    ( https://barnamenevis.org/showthread.php?t=40819)

  2. #2
    Connection String رو با کشیدن یک SqlDataAdapter توی صفحه به صورت ویزارد می‌تونید ایجاد کنید. در همان پنجره متن این رشته را هم می‌توانید ببینید.

  3. #3
    دوست عزیز به لینک هایی که گذاشتم توجه نکردید . RUN Time میخواهم این ویزارد را باز کنم !؟!

  4. #4
    ببخشید! به لینکها توجه نکرده بودم و برای ابراز شرمندگی جستجو کردم و جواب رو پیدا کردم!
    تا اونجایی که فهمیدم دات نت روش خاصی رو برای اینکار در نظر نگرفته و از روش قدیمی توی دات نت استفاده می شه.
    به این شکل که به پروژه تون این رفرنسها رو add میکنید:

    • Microsoft ActiveX Data Objects 2.7
    • Microsoft OLEDB Service Component 1.0 Type Library

    و از این کد استفاده کنید:

    MSDASC.DataLinks objDataSourceDlg = new MSDASC.DataLinks();
    ADODB._Connection adoConnection;
    adoConnection = (ADODB._Connection)objDataSourceDlg.PromptNew();



    منبع:http://support.microsoft.com/?kbid=309485

  5. #5
    با تشکر
    این روش توی لینکها بود می خواستم ببینم روش.NET ی هم داره که گفتید نیست
    به هر حال از پیگیریتون ممنون

تاپیک های مشابه

  1. امنیت Connection String
    نوشته شده توسط Ali Mahabadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 09:47 صبح
  2. تنظیم Connection string
    نوشته شده توسط saeed_2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 12:19 عصر
  3. خطا در connection string
    نوشته شده توسط saeed_2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 07:57 صبح
  4. connection wizard
    نوشته شده توسط quack در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 10:06 صبح
  5. مشکل :: روشهای ساخت Connection String
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 01:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •