نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در restore کردن بانک sql

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41

    مشکل در restore کردن بانک sql

    سلام دوستان
    من یه مشکل موقع restore کردن بانک sql دارم که پیغام میده
    Database in use
    من از کامپوننت SQLDMO در ویژوال بیسیک استفاده کردم
    از دوستانی که در این زمینه کار کردند ممنون میشم اگه راهنمایی کنند که
    مشکل از کجاست؟
    با تشکر

  2. #2
    ابتدا کانکشن را به یک بانک دیگه مثل pubs بده تا بانک sql برنامه آزاد بشه.
    و یا می تونی بجای restore از attach و deattach استفاده کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط m_nejad
    ابتدا کانکشن را به یک بانک دیگه مثل pubs بده تا بانک sql برنامه آزاد بشه.
    و یا می تونی بجای restore از attach و deattach استفاده کنی
    سلام دوست عزیز ممنون از توجه شما
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدی
    وقتی ما کانکشن ایجاد می کنیم با sqldmo فقط نام سرور رو مشخص می کنیم
    چطور به یک بانک کانکت بشم؟

  4. #4
    محروم شده آواتار SQLPRO
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    42
    سلام
    برای Retsore کردن یک دیتابیس باید این نکته را در نظر بگیرید که دیتابیس نباید در حال استفاده باشد. وقتی که شما با برنامه خودتان به بانک وصل میشود در اصل یک کانکشن با دیتابیستان ایجاد کرده اید و این بر خلاف قاعده ReStore کردن است. همانطور که دوستمان گفتند باید به دیتابیس دیگری نظیر Master کانکت شوید.
    خدا نگهدار

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط SQLPRO
    سلام
    برای Retsore کردن یک دیتابیس باید این نکته را در نظر بگیرید که دیتابیس نباید در حال استفاده باشد. وقتی که شما با برنامه خودتان به بانک وصل میشود در اصل یک کانکشن با دیتابیستان ایجاد کرده اید و این بر خلاف قاعده ReStore کردن است. همانطور که دوستمان گفتند باید به دیتابیس دیگری نظیر Master کانکت شوید.
    خدا نگهدار
    سلام دوست عزیز
    همون طور که قبلا گفتم من وقتی با sqldmo وصل میشم کلا به خود sql وصل میشم نه بانک خاصی ، و هیچ ارتباطی بین برنامه و بانک از قبل موجود نیست
    gsqlserver.connect(servername)
    و بعد موقع restore نام بانک رو در خصوصیت فایل مشخص میکنم.

    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط m_nejad
    ابتدا کانکشن را به یک بانک دیگه مثل pubs بده تا بانک sql برنامه آزاد بشه.
    و یا می تونی بجای restore از attach و deattach استفاده کنی
    من با یک کانکشن جدید هم به بانک دیگری وصل شدم ولی مشکلم هنوز پابرجاست ؟

    لطفاا راهنمایی کنید

  7. #7
    exec sp_who اجرا کنین ببینین واقعا کسی در دیتابیس وجود داره؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    41
    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati
    exec sp_who اجرا کنین ببینین واقعا کسی در دیتابیس وجود داره؟
    ممنون

    امتحان می کنم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در restore کردن
    نوشته شده توسط kathy11ir در بخش SQL Server
    پاسخ: 25
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 01:21 صبح
  2. restore کردن دیتابیس با کدنویسی در دلفی
    نوشته شده توسط masoumeh_61 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1385, 17:09 عصر
  3. فوری - مشکل جدی در ارتباط با Restore کردن
    نوشته شده توسط kathy11ir در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 08:05 صبح
  4. restore کردن دیتابیس و مسائل پس از آن
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •