نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط به دیتا بیس با مسیر نامعین

  1. #1

    ارتباط به دیتا بیس با مسیر نامعین

    بنام خدا
    با سلام
    کسی می دونه برا ی اتصال به دیتا بیس در مسیر جاری نرم افزار و با استفاده از odbc چه باید کرد؟
    من از عبارت زیر استفاده کردم :
    OdbcConnection conn = new OdbcConnection("Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=..\\..\\Mydb.mdb");
    ولی وقتی برای برنامه setup می سازم و در مسیر دلخواه نصب می کنم و برنامه رو اجرا می کنم ، پیغام خطا در یافت می کنم در حالیکه کامپوننت هائی که اتصال به دیتا بیس آنها بوسیله ویزارد ایجاد شده بدون کوچکترین مشکلی کار می کنند.
    اینم خود پیغام خطا:
    unhandled exception has occurred in your application
    .
    .
    .
    error[HY000][microsoft][odbc microsoft access driver]could not find file'[unknown]'.


    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    از Application.StartupPath+ fileName برای آدرس دهی استفاده کن

  3. #3
    بنام خدا
    با سلام و تشکر بسیار از پاسختون
    پاسخ شما می تواند یه راه حل جالب باشه ولی متاسفانه همه جا جواب نمی ده (یا اقلا من در همه جای برنامه ام نمی تونم از اون استفاده کنم).
    من در جستجو هایم تونستم عبارت مورد نظر رو در vbو oleپیدا کنم(|dbq=|datadirctory) و من فقط همین عبارت رو در سی شارپ نیاز دارم
    امیدوارم کسی پیدا بشه که اونو بلد باشه و لطف کنه به من هم بگه
    مرسی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down

    نقل قول نوشته شده توسط mjdjoon
    بنام خدا
    با سلام و تشکر بسیار از پاسختون
    پاسخ شما می تواند یه راه حل جالب باشه ولی متاسفانه همه جا جواب نمی ده (یا اقلا من در همه جای برنامه ام نمی تونم از اون استفاده کنم).
    ......
    چرا نمیتونی ??

    اگه یک datagride رو روی فرم بگذاری و بصورت ویزارد datasource اون رو تنظیم کنی مینونی تو app.config این چیزی رو که میگی پیدا کنی




    <?xmlversion="1.0"encoding="utf-8" ?>
    <
    configuration>
    <
    configSections>
    </
    configSections>

    <
    connectionStrings>
    <
    addname="WindowsApplication1.Properties.Settings.db1Connect ionString"
    connectionString="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\db1.mdb"
    providerName="System.Data.OleDb" />
    </
    connectionStrings>
    </
    configuration>


  5. #5

    Question

    با سلام
    می خواستم با #c تحت وب، برنامه ای بنویسم که با access ارتباط برقرار کند و اطلاعات داخل access را نمایش دهد.
    لطفا کدها و دستورالعملهای لازم را بگوئید.
    با تشکر

  6. #6
    mjdjoon vbmenu_register("postmenu_280388", true);
    کافیه جای
    DBQ=..\\..\\Mydb.mdb
    بنویسی
    DBQ=Mydb.mdb

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •