نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه جوری اندازه ی یه tabel رو عوض کنم؟(جاوا اسکریپت)

  1. #1

    چه جوری اندازه ی یه tabel رو عوض کنم؟(جاوا اسکریپت)

    با سلام
    1.چه جوری اندازه ی یه tabel رو با جاوا اسکریپت عوض کنم
    2.چه جوری یه tabel رو visible کنم
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار yasak5
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    امارات متحده عربی
    پست
    39
    سلام،
    به lable و یا table یه ID بده. و با استفاده از این دستور visible جدولت و یا lable رو visible رو تغییر بده.
    document.getElementById("tablename").style.display ="none";

    همین طور برای تغییر اندازه جدول :
    document.getElementById("tablename").width=100;

  3. #3
    سلام
    ممنون
    خب اگه بخوام به tabel ام رو فعال کنم باید به جای none چی بنویسم ؟؟

    با تشکر

  4. #4

  5. #5
    برای تغییر عرض جدول که دوستان جواب دادند ولی برای نمایش و عدم نمایش جدول بهتره یک تابع تعریف کنی و برای مثال به هنگام کلیک روی یک لینک تابع رو فراخوانی کنی . مثلا تابع زیر میتونه کمکت کنه:
    <script type="text/javascript" language="javascript">
    function SwitchVisibility(eID)
    {
    if (document.getElementById(eID).style.display=="none ")
    document.getElementById(eID).style.display="";
    else
    document.getElementById(eID).style.display="none";
    }
    </script>
    که برای استفاده از تابع میتونی به این شکل عمل کنی:
    <table id="tbltest" style="display:none"><tr><td>
    test
    </td></tr></table>
    <span onclick="SwitchVisibility('tbltest');">click here</span>
    ضمنا به این نکته دقت داشته باش که در کد فوق از ویژگی visibility استفاده نشده و مقدار display تغییر می کند. این دو با هم متفاوت هستند !!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:38 عصر
  2. ادغام اطلاعات چند tabel
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 18:34 عصر
  3. BACKUP گیری از TABEL
    نوشته شده توسط reza_optical در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 11:16 صبح
  4. تشخیص نام Tabel (امنیت شبکه)
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 11:29 صبح
  5. المان ها و Tabel
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •