نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با Kill کردن تمام یوزرها !!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595

    مشکل با Kill کردن تمام یوزرها !!

    با سلام...

    در Sql Server 2005 میخوام که کل یوزرها رو Kill کنم !!! ولی اجازه این کار رو نمیده !

    از کد زیر استفاده کردم (منبع : علی کلاهدوزان )

    SqlCommand b_res2 = new SqlCommand();
    b_res2.CommandText = "ALTER DATABASE AMLAK SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE";

    //
    ();
    b_res.CommandText = "RESTORE DATABASE [amlak] FROM DISK ='" yourpath + "' with restart";
    //
    b_res3.CommandText = "ALTER DATABASE AMLAK SET MULTI_USER";


    قبلا از همه تشکر میکنم ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    من همچنان منتظرم !!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    سلام من این جا رو دیدم
    ولی ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم و نمیتونم کمکتون کنم
    ولی این کار قبلا سئوال من هم بوده تا اینکه به نتیجه نرسیدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    امیدوارم جواب داده بشه ! چون واقعا حیاتیه ! ...

    ببینید مشکل اصلی اینه که هنگام Restore کردن Database اگر یوزری تو سیستم باشه Error میده ، به همین خاطر حتما باید تمامی یوزرها از سیستم بیرون برن تا عملیات درست انجام بشه .... حالا مشکل اینجاست که نمیتونم تمام یوزرها رو بیرون بندازم !!!

    BooksOnline رو هم به هم ریختم ولی چیزی پیدا نکردم ...

    موفق باشید ....

  5. #5
    باید هنگام Restore کردن Connection به بانک Master وصل شده باشه

  6. #6
    پارامتر ROLLBACK IMMEDIATE باید ارتباط همه کاربرها رو قطع کنه ولی Connection خودتون نباید مزاحم این کار بشه! همونطور که در پست قبلی اشاره شد، دیتابیس خودتون رو عوض کنید. مثلا USE Master انجام بدین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    با تشکر از شما دوستان عزیز ،

    آیا در SQL Server 2005 قضیه فرق میکنه !!!؟؟
    شنیدم راههای بهتری برای Restore کردن DB در SQL Server 2005 هست !!

    ممنون ...

  8. #8
    راه خیلی متفاوتی نیست، مثلا میتونین یک Filegroup رو در حالی که کاربرها در حال کار با دیتابیس هستند Restore کنید به شرط اینکه کسی با اون Filegroup کاری نداشته باشه. Online Restore رو در Books Online ببینید...

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    34

    Smile

    با تشکر از شما دوستان عزیز اقایان hadi2345, امین ثباتی
    بالا خره بعد از یک ماه معطلی مشکلمو حل کردین.خیلی خیلی متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. Kill کردن Connectionهای باز
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1385, 21:08 عصر
  2. Kill کردن یک برنامه
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 10:10 صبح
  3. kill
    نوشته شده توسط qazwsxedc در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1383, 17:39 عصر
  4. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •