نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: آپلود تصویر در sqlServer

  1. #1

    آپلود تصویر در sqlServer

    می خوام داخل فرم یک browser بذارم که کاربر هر عکسی که انتخاب کرد نام و مسیر عکس وارد database بشه . و از همون مسیر هم بشه عکسو گرفت .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    خوب یک openFileDialog استفاده کن و بعد showDialog
    کن ,fileName
    اون رو ذخیره کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    اصلا میتونی عکس رو داخل sqlServer ذخیره کنی



    فکر کنم منظورت این بود! نه؟

  4. #4
    درسته ولی نه خود عکسو . چون حجم دیتابیس و خیلی زیاد می کنه ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    سلام
    الا مشکل شما حل شده یا اینکه براتون نمونه کد بگذارم

  6. #6
    لطفا نمونه کد بذارین مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down

    امیدوارم به دردت بخوره



    openFileDialog1.Filter = "jpeg File(*.jpg)|*.jpg|BitmapFile(*.bmp)|*.bmp";
    openFileDialog1.FilterIndex = 0;
    string fileName;
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    fileName = openFileDialog1.FileName;
    objDataAdapter.InsertCommand =
    newSqlCommand();
    objDataAdapter.InsertCommand.Connection = objConnection;
    objDataAdapter.InsertCommand.CommandText =
    "Insert into Table1 (ID,fileName)VALUES(@ID,@fileName)";
    objDataAdapter.InsertCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@ID", "ID");
    objDataAdapter.InsertCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@fileName", "fileName");
    objConnection.Open();
    objDataAdapter.InsertCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();


  8. #8
    بسمه تعالی
    با سلام
    ببخشید در کد بالا مقدار ID چقدر است،جایی مقدار دهی نشده
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Cool

    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط hassan_kahrizy
    بسمه تعالی
    با سلام
    ببخشید در کد بالا مقدار ID چقدر است،جایی مقدار دهی نشده
    با تشکر
    این یک تیکه از یک زیر برنامه است واسه نشون دادن نحوه کار، بستگی به خودت داره ID رو چه جوری انتخاب کنی
    آخرین ویرایش به وسیله ARA : چهارشنبه 03 آبان 1385 در 13:39 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  10. #10
    بسمه تعالی
    با سلام
    خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLserver بدون نصب در کامپیوتر مقصد
    نوشته شده توسط jalali_m در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 11:40 صبح
  2. ارتباط باSQLServer کامپیوتر دیگه؟
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1385, 11:19 صبح
  3. چگونه میتوانم فایل تصویری باحجم بیشتر از 2mb را فشرده کرده و در sqlserver ذخیره کنم
    نوشته شده توسط moula_rayisi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 11:48 صبح
  4. چه طوری vbرو به SQLServer ارتباط بدم
    نوشته شده توسط vb.netAss در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •