نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: estefade az tarikh va moghayeseye oon ba tarikh system

  1. #1

    estefade az tarikh va moghayeseye oon ba tarikh system

    man mikham ye tarikh ro start va end ro varede db khod bokonam va badesh bekham in tarikha ro ba tarikhe system moghayese konam .
    che kari bayad bokonam ta betona javab begiram?
    mamnoon.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    <? ;اینجا ؟>
    پست
    269

    Thumbs up

    <?php
    // set the default timezone to use. Available since PHP 5.1
    date_default_timezone_set('UTC');


    // Prints something like: Monday
    echo date("l");

    // Prints something like: Monday 15th of August 2005 03:12:46 PM
    echo date('l dS \of F Y h:i:s A');

    // Prints: July 1, 2000 is on a Saturday
    echo "July 1, 2000 is on a " . date("l", mktime(0, 0, 0, 7, 1, 2000));

    /* use the constants in the format parameter */
    // prints something like: Mon, 15 Aug 2005 15:12:46 UTC
    echo date(DATE_RFC822);

    // prints something like: 2000-07-01T00:00:00+00:00
    echo date(DATE_ATOM, mktime(0, 0, 0, 7, 1, 2000));

    ?>


    <?php
    // prints something like: Wednesday the 15th
    echo date("l \\t\h\e jS");
    ?>


    <?php
    // Assuming today is: March 10th, 2001, 5:16:18 pm

    $today = date("F j, Y, g:i a"); // March 10, 2001, 5:16 pm
    $today = date("m.d.y"); // 03.10.01
    $today = date("j, n, Y"); // 10, 3, 2001
    $today = date("Ymd"); // 20010310
    $today = date('h-i-s, j-m-y, it is w Day z '); // 05-16-17, 10-03-01, 1631 1618 6 Fripm01
    $today = date('\i\t \i\s \t\h\e jS \d\a\y.'); // It is the 10th day.
    $today = date("D M j G:i:s T Y"); // Sat Mar 10 15:16:08 MST 2001
    $today = date('H:m:s \m \i\s\ \m\o\n\t\h'); // 17:03:17 m is month
    $today = date("H:i:s"); // 17:16:17
    ?>




  3. #3
    اینجا الزاما ً باید فارسی سئوال کنی.امیدوارم تو پست های بعدیت رعایت کنی.
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

تاپیک های مشابه

  1. che gonegie estefade az select to adodc
    نوشته شده توسط behnam_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:45 عصر
  2. algoritmi darmorede tarikh
    نوشته شده توسط sayna47801 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 12:22 عصر
  3. ODBC Va Asp.net - Bedun emkan estefade az MySQL ya SQL Server
    نوشته شده توسط l2l7l9l در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 08:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •