نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چرا database من update نمیشه؟

  1. #1

    چرا database من update نمیشه؟

    سلام
    من در فرمم چند تا textbox و یه button و یک datagridview دارم وقتی textbox ها را پر می کنیم بعد با زدن utton اطلاعات در datagridview نمایش داده می شوند بعدش بانک اطلاعاتم رو هم update می کنم وقتی برنامه در حال اجراست حتی وقتی بین صفحه ها حرکت می کنم اطلاعات درست نشان داده می شوند ولی اگر برنامه را ببندم و دوباره اجراش کنم اطلاعات جدیدی که وارد کردم رو نشون نمی ده چرا ؟

  2. #2
    خواهش می کنم یکی جواب بده اینم کدش


    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();
    this.phoneTableAdapter.Fill(this.phone_DataDataSet .phone);
    phoneTableAdapter.Update(this.phone_DataDataSet.ph one);

  3. #3
    وقتی اطلاعات توی textbox ها وارد شد، کافیه اونها رو توی یه رکورد جدید از دیتا بیس قرار بدید، به این ترتیب داده ها توی دیتا گرید هم نشون داده میشن. حالا برای Update کردن هم کافیه از متد Update استفاده کنید. مثلا:


    this.DataAdapter.Update(MyDataSet);


    به این ترتیب تمام تغییراتی که توی داده های دیتا ست داده شدن توی دیتا بیس ذخیره میشن.

  4. #4
    سلام ممنون از پاسختون این کد منه می شه بگید کجاش اشکال داره.......
    SqlConnection objConnection = new SqlConnection();
    string conString = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\phone_Data.MDF;Integrated Security=True;Persist Security Info=True;User ID=sa;Password=123456;Connect Timeout=30;TrustServerCertificate=False;User Instance=True;";
    objConnection.ConnectionString = conString;
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO phone " +"(phone.name,famil,tel,fax) " +
    "VALUES(@name, @famil,@phone,@fax)";
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@name",txtnewn ame.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@famil",txtnew famil.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@phone",txtnew tel.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@fax",txtnewfa x.Text);
    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();
    this.phoneTableAdapter.Fill(this.phone_DataDataSet .phone);
    phoneTableAdapter.Update(this.phone_DataDataSet.ph one);
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ذخیره شد");

  5. #5
    خوب این کد خیلی ایراد داره، اول اینکه شما دارید با استفاده از پارامتر ها یه دستور UPDATE ایجاد می کنید، بعد دستور رو با استفاده از ExecuteNonQuery اجرا می کنید. حالا که دستور رو اجرا کردید، می خواهید با Adapter بانک رو آپ دیت کنید. شما یا باید از Apadter و CommandBuilder استفاده کنید یا باید از پارامترها استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در Update کردن database
    نوشته شده توسط naeeme در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 16:47 عصر
  2. update database
    نوشته شده توسط ابراهیم_م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 15:21 عصر
  3. update کردن database
    نوشته شده توسط tizdast در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 06:00 صبح
  4. Update Database
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1383, 09:52 صبح
  5. چطور یه Database رو بوسیله اینترنت Update کنم ؟
    نوشته شده توسط tazekar در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 01:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •