نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور برا خواندن داده

  1. #1

    دستور برا خواندن داده

    سلام
    دوستان ببخشید میدانم باید توی تالار آندروید بپرسم اما اونجا کسی پاسخگو نیست
    من تو برنامه برا خوندن داده از بانک این کدها رو نوشتم اما در اجرا هیچی نشون نمیده هیچ خطایی هم ندارم کسی کد بهتری داره یا ایا این کد مشکلی داره
    پیشاپیش تشکر
    Cursor c1=myDB.getRecord(id);

    int count= c1.getCount();
    c1.moveToFirst();
    if(count == 0)
    {
    txt.setText(" وجود ندارد");
    Toast.makeText(MainActivity.this, "لطفا وارد کنید", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    }
    else
    {
    for (Integer j = 0; j < count; j1++)
    {

    txt.setText("");
    txt.setText(c1.getString(1));
    Toast.makeText(MainActivity.this, "انجام شد", Toast.LENGTH_SHORT).show();


    }

    }

    //تابع
    public Cursor getRecord(long rowId) throws SQLException
    {
    Cursor mCursor = db.query(true, "nam", new String[] { id, nam},
    id + "=" + rowId, null, null, null, null, null);
    if (mCursor != null) {
    mCursor.moveToFirst();
    }
    return mCursor;

    }

  2. #2

    نقل قول: دستور برا خواندن داده

    کسی نمیدونه؟؟؟

  3. #3
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: دستور برا خواندن داده

    حداقل از تگ جاوا استفاده کن که بشه خوندش ......

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: دستور برا خواندن داده

    پست شماره 15 در تاپیک https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2323807 یک نمونه آپلود کردم.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. خواندن داده های فارسی از paradox
    نوشته شده توسط m_cmp80 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 19:27 عصر
  2. برنامه ای برا خواندن فایل های HTML
    نوشته شده توسط kazex در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 16:08 عصر
  3. خواندن داده از E-mail
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 15:05 عصر
  4. خواندن داده های Text از sql data base
    نوشته شده توسط pershia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 10:50 صبح
  5. یک مشکل هنگام خواندن داده ها از بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •