نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟

  1. #1

    Unhappy چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟

    سلام ، دوستان
    یکی از مشکلات شبکه ADSL ، اینه که هر روز حداقل یکبار قطع میشه.
    بنده همواره با این مشکل مواجه هستم.
    اتصال ADSL بنده هم از نوع اتصال مستقیم هستش.
    هر وقت اتصال اینترنتم قطع میشه، با یکبار Disable و Enable کردن شبکه اینترنت دوباره اوضاع به حالت اولش برمیگرده.
    من یه نرم افزاری برای جلوگیری از این قطع و وصل نوشتم که هر وقت این عمل اتقاق میفته، هشدار میده.
    ولی اگر میشد کدی رو به زبان VB و یا با API مینوشتیم که در اون لحظه خودش کانکشن مربوطه رو بصورت خودکار Disable و Enable میکرد. خیلی عالی میشد.
    دوستان راهی برای اینکار دارند ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟

    بعد از چند سال هنوز کسی نمیدونه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟

    Dim LANEnable As Boolean = True 

    ' ***** Either placed within a button or routine *****

    ' Control Panel Identifier
    Const ssfCONTROLS = 3

    ' Enter the name of the connection to manipulate
    Dim ConnectionName As String = "Local Area Connection"
    Dim EnableVerb As String = "En&able"
    Dim DisableVerb As String = "Disa&ble"

    ' Generate Shell item
    Dim ShellApp As New Shell32.Shell()
    ' Obtain the CP
    Dim ControlPanel As Shell32.Folder = ShellApp.NameSpace(ssfCONTROLS)
    Dim FolderItem As Shell32.FolderItem
    Dim NetworkFolder As Shell32.Folder
    Dim LANConnection As Shell32.FolderItem

    ' Loop through the items in the control panel and obtain the Network Connections folder
    For Each FolderItem In ControlPanel.Items()
    Debug.WriteLine("Loop 1: " & FolderItem.Name)
    If FolderItem.Name = "Network Connections" Then
    ' When found - exit the loop
    NetworkFolder = FolderItem.GetFolder
    Exit For
    End If
    Next

    ' Debug check
    If NetworkFolder Is Nothing Then
    MessageBox.Show("Error - No network folder found")
    Exit Sub
    End If

    ' Obtain the appropriate connection record
    For Each FolderItem In NetworkFolder.Items()
    Debug.WriteLine("Loop 2: " & FolderItem.Name)
    If FolderItem.Name = ConnectionName Then
    ' When found - exit the loop
    LANConnection = FolderItem
    Exit For
    End If
    Next

    ' Debug check
    If LANConnection Is Nothing Then
    MessageBox.Show("Error - No LAN entry was not found")
    Exit Sub
    End If

    ' Swtich the LAN toggle
    LANEnable = Not LANEnable

    Dim EnableVerbItem, DisableVerbItem, Verb As Shell32.FolderItemVerb

    ' Run through all available options and obtain the appropriate action
    For Each Verb In LANConnection.Verbs
    Debug.WriteLine("Loop 3: " & Verb.Name)
    If Verb.Name = EnableVerb Then
    EnableVerbItem = Verb
    End If
    If Verb.Name = DisableVerb Then
    DisableVerbItem = Verb
    End If
    Next

    ' Perform the enable / disable
    If LANEnable Then
    EnableVerbItem.DoIt()
    Else
    DisableVerbItem.DoIt()
    End If

  4. #4

    نقل قول: چطور میشه کانکشن شبکه رو Disable کرد ؟

    خوب اینو من قبلا دیدم ولی چطور اتصال میکنه ؟
    بعدش با سی شارپ بلد نیستین ؟

تاپیک های مشابه

  1. disable IRQ ایا امکان داره ؟
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آذر 1386, 13:44 عصر
  2. رنگ فونت در حالت disable
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 15:33 عصر
  3. Disable کردن اجزای فرم
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1385, 10:00 صبح
  4. نحوه disable کردن یک دکمه فلش
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 14:06 عصر
  5. چگونه برخی از عناسر لیستها را Disable کنیم
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •