نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن رویداد به button به صورت runtime

  1. #1

    Question اضافه کردن رویداد به button به صورت runtime

    با سلام
    من به بن بست رسیدم نمی دونم باید چه کارکنم

    انتهای برنامه ام
    فرض کنید یک حلقه داریم از دکمه که مثلا چهار دکمه ( به تعداد نا مشخص ) ایجاد می کند

    for i=0 to 4
    Dim b As New Button
    b.Name = "b" +i.ToString
    b.Text = "b" +i.ToString
    e.Controls.Add(b
    next
    حالا چگونه تشخصی بدهم که روی کدام دکمه کلیک می کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز این سوال چندین بار تکرار شده اگه یه سرچ میزدید کارتون حل میشد
    باید رویداد این دکمه ها را اضافه کنید برای همین این کد را اضافه کنید
    addhandler b.click,addressof yoursub
    sub yoursub(sender as object,e as eventargs)
    endsub
    حالا رویداد کلیک این دکمه ها به تابع yoursub پاس داده می شود و پارامتر sender نماینده دکمه است و با کد زیر می توانید به نام ان دکمه پی ببرید
    ctype(serder,button).name

  3. #3
    سلام باید هندل بدی
    این رو توی فرم لود بذار
    Dim Btn As New Button
    AddHandler btn.Click, AddressOf btn_click


    Sub btn_click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)'this function
    MsgBox("Button click")'Button clicked
    End Sub

    این برای یک Button
    این ررو برای همه تست کن امیدوارم که جواب بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : پنج شنبه 16 شهریور 1385 در 11:09 صبح

تاپیک های مشابه

  1. اجرای RunTime برنامه های اکسس
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 38
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 23:21 عصر
  2. طراحی گزارشات RUNTIME
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 08:53 صبح
  3. امکان مشاهده متغیر ها موقع Runtime
    نوشته شده توسط hellbound در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 23:50 عصر
  4. رویداد Button.click برای button های ایجاد شده در زمان load
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1384, 21:09 عصر
  5. تغییر دادن رنگ یک button در زمان RunTime
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 18:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •