نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ادغام اطلاعات چند tabel

  1. #1
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    Question ادغام اطلاعات چند tabel

    با سلام :
    ما به دلیل کمبود وقت مجبوریم یک برنامه را توسط چند کاربر (در چند مکان )ورود اطلاعات کنیم , آخر کار چطوری اطلاعات این برنامه را یکی کنیم. با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    اگر جدولتون کلید داره برای هر برنامه یه append query بسازید که اطلاعات رو الحاق کنه به جدول برنامه اصلی(other databas)
    فرض کنید برنامه اصلی نامش a است با جدول table 1برنامه های دیگر که کپی از ان در سیستمهای دیگری است مثلا b ,c,.... نیز داری جدول table1 می باشند پس از انکه اطلاعات را وارد کردید برنامه های سیستم های فرعی را کپی کنید تو کامپیوتر اصلی و append query را با یک باتن یا ماکروی autokey اجرا کنید
    البته می تونید از union query نیز استفاده کنید

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دوست عزیز دست شما درد نکنه ...من باappend query کار نکردم میشه یک کم بیشتر توضیح بدین . خیلی ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    یکی از برنامه های فرعی کپی شده در کامپیوتر اصلی را باز کنید در نمای طراحی یه کوئری ایجاد کنید ،جدولی را که می خواهید ا طلاعات ان را به جدول اصلی وارد نمائید انتخاب و add نمائید روی ستاره دابل کلیک کنید ،سپس از منوی query زیر منوی appendquery را انتخاب و اپشن
    another database را انتخاب و با دکمه brosw... ادرس برنامه اصلی را وارد و سپس در قسمت tablenameبا کلیک روی پیکان نام جدول را که همنام با جدول برنامه فرعی است انتخاب نمائید وسپس ok
    البته می تونید با گذاشتن شرط یا ایجاد پرسجوی پارامتری اطلاعات را جدید وارد کردید به جدول اصلی وارد نمائید

  5. #5
    در صورتی که شما بخواهید همیشه اینکار را تکرار کنید اجرای Appendquery شاید اطلاعات شما رو دچار اشکال کنه راه دیگه اینکه از فایلتون نسخه Replicate بسازید و برای دیگر کاربران توزیع کنید و با انجام Syncronize اطلاعات را هم برای خودتون هم برای کاربرها یک پارچه و بروز کنید .
    اگه از اکسس پروجکت استفاده می کنید باید به قسمت تعریف Replication در SQLserver بروید که یک مقدار بحث فنی تر میشه .
    البته اگه می تونستید همگی با هم شبکه بشید دیگه نیاز به این کارا نبود .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  6. #6
    یک دیتا بیس جدید بساز
    تمام جدولهای هم نام را import کن
    تمام انها شماره 1 تا .....میخورد بجز اولی
    یک فرم بساز و یک باتن روی ان
    در دبل کلیک باتن دستور زیر را بگذار
    Private Sub Command0_DblClick(Cancel As Integer)
    On Error Resume Next
    Dim strSQL As String
    Text1.SetFocus
    text1 = " .صبر کنید.."
    For i = 1 To 7

    strSQL = "insert into kol select * from t" & Trim(Str(i))
    DoCmd.RunSQL strSQL
    Next i
    Text1 = "پایان "
    End Sub
    در دستور یک tداریم همان نام جدول اولی است که شماره نخورده

  7. #7
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    دوستان دست همگی شما درد نکند

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    اقای کارمند فرض کن هر روز در پایان یه ساعت خاص بخواهند اطلاعات را وارد جدول اصلی بکنند
    اون موقع باید هر روز جداول از شماره یک الی ... را حذف و دوباره ایمپورت کنند وسپس کوئری را اجرا کنند ،پس بهتر link کنند ودر ادامه از دستور insert into استفاده نمایند
    حتما باید ساختار تمام جدوال یکی باشد هم سایز هم فرمت و.....و برای اجتناب از رکوردهای تکراری، کلید اصلی تعریف شده باشد

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247
    ،پس بهتر link کنند ودر ادامه از دستور insert into استفاده نمایند
    آقا مصطفی منظور شما همون راه حلی که گفتید؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    روش اقای کارمند. البته تا حدودی فرقی با روش من نداره در روش من باید شما بتعداد جداولتان کوئری را اجرا کنید ولی با روش اقای کارمند نیاز به ایجاد کوئری ندارید چون برای ان کد نوشته شده است ،که قاعدتا روش بهتریء چون هم حجم کار کمتر و هم امنیت اون بالاست

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:38 عصر
  2. چه جوری اندازه ی یه tabel رو عوض کنم؟(جاوا اسکریپت)
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 18:37 عصر
  3. BACKUP گیری از TABEL
    نوشته شده توسط reza_optical در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 11:16 صبح
  4. تشخیص نام Tabel (امنیت شبکه)
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 11:29 صبح
  5. المان ها و Tabel
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •