نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تنظيم Autocomplete كومبو جهت اتصال به Valuemember

  1. #1

    تنظيم Autocomplete كومبو جهت اتصال به Valuemember

    سلام دوستان
    من يك جدول به صورت زير دارم:
    عنوان كد
    علي 1
    رضا 2
    حسن 3
    احمد 4

    توي برنامه با يك ديتاست مقادير ستون كد رو به خاصيت VALUEMEMBER و مقادير ستون عنوان رو به خاصيت DISPLAYMEMBER كومبو انتساب دادم. موقع اجرا وقتي كومبو باز بشه اسامي نمايش داده ميشوند.
    حالا من ميخوام خاصيت Autocomplete رو طوري تنظيم كنم كه وقتي كاربر در كومبو مثلا تايپ كنه 2 اتوماتيك مقدار كومبو رضا رو نشون بده.
    ولي نميدونم ميشه اين كارو كرد يا خير؟
    اگر كسي ميدونه راهنماييم كنه ممنون ميشم

  2. #2

    نقل قول: تنظيم Autocomplete كومبو جهت اتصال به Valuemember

    واقعا هيچ جوابي يا كمكي نيست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: تنظيم Autocomplete كومبو جهت اتصال به Valuemember

    درود;

    داداش ببین این کد به دردت میخوره ؟


    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, _
    ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    ' Create the list to use as the custom source.
    Dim MySource As New AutoCompleteStringCollection()
    MySource.AddRange(New String() _
    { _
    "January", _
    "February", _
    "March", _
    "April", _
    "May", _
    "June", _
    "July", _
    "August", _
    "September", _
    "October", _
    "November", _
    "December" _
    })

    ' Create and initialize the text box.
    Dim MyTextBox As New TextBox()
    With MyTextBox
    .AutoCompleteCustomSource = MySource
    .AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend
    .AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource
    .Location = New Point(20, 20)
    .Width = Me.ClientRectangle.Width - 40
    .Visible = True
    End With

    ' Add the text box to the form.
    Me.Controls.Add(MyTextBox)
    End Sub


    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx

    باید یه Range تعریف کنی
    حالا که میخوای مقادیر دیتابیس رو توش AutoComplete بدی اول یه آرایه بگیر که این مقادیر رو بریزی توش . بعد یه For بگیر از 0 تا Count آرایه ، بعد تو AddRange همه رو Add کنشون .
    اینطوری TextBox یا ComboBox شما زمان AutoComplete هر چی که شما بهش دادی رو نشون میده .

    یا این که تو Item Collection کنترل ComboBox تمامیه مقادیر رو دستی وارد کن و AutoCompleteSource ر و بزار رو List Item

    اگه منظورت این نیست بگو باز توضیح بدم

تاپیک های مشابه

  1. بهترین روش جهت اتصال به بانک رو بیان کنید
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 17:39 عصر
  2. سوال: ساخت batفایل جهت اتصال پشت سر هم 3 کانکشن
    نوشته شده توسط arya_ab در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 22:45 عصر
  3. درخواست کامپوننت جهت اتصال با پورت com
    نوشته شده توسط ebiez در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آبان 1386, 18:43 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 11:34 صبح
  5. راهکار شما جهت اتصال ب سرور
    نوشته شده توسط hmm در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1385, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •