نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: bind کردن تکست باکس با کلیک بر رویرکوردی در دیتابیس

  1. #1

    Arrow bind کردن تکست باکس با کلیک بر رویرکوردی در دیتابیس

    چطوری میشه موضوع مطرح شده را اجرا یی کرد
    با تشکر
    وهمچنین وقتی دونبال نام خانوادگی کسی میگردیم هنگامی که به فرد مورد نظر رسیدیم id فرد را در تکست باکس مورد نظر قرار دهد البته جستجو در datagrid

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز منظور شما اینه شما می خواهید مثلا بعد از جستجو فامیل id فرد را بدست بیاورید
    خوب یا جستجو شما یک رکورد بدست می اورید خوب id را هم از ان هم بدست می اید دیگه شما چه کاری می خواهید انجام دهید

  3. #3
    منظور من اینه که با انتخاب یک رکورد در datagrid مشخصات در تکستباکسها ی مورد نظر جای بگیرند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    من داخل 2005 اگر بخواهم ستون اول رکوردی را که کاربر انتخاب کرده بدست بیاورم از کد زیر استفاده می کنم

    DataGridView.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString

تاپیک های مشابه

  1. bind کردن همه فیلدهای جداول دیتابیس
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 بهمن 1386, 10:23 صبح
  2. چطور کامبوباکس را به دیتا ست bind کنم ؟
    نوشته شده توسط alih988 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 16:47 عصر
  3. Bind کردن به چه معنی است
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 20:18 عصر
  4. Bind کردن فیلدهای کریستال ریپورت به فیلدهای جدول مورد نظر از طریق کد
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 21:36 عصر
  5. یه مشکل کوچیک در Bind کردن
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1384, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •