نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: با کدهای دلفی چطور دیتابیس خود را compact & repair کنیم

  1. #1

    با کدهای دلفی چطور دیتابیس خود را compact & repair کنیم

    با سلام
    در یکی از برنامه ها از بانکهای اکسس استفاده می شود و می خواهم از طریق دلفی دیتابیس را compact & repair کنم میدونید برای چی این کار رامیخواهم انجام دهم:
    به خاطر اینکه من برای ذخیره تصاویر از آن دیتابیس استفاده میکنم و میخواهم بعد از پاک کردن یک یا چند تصویر دیتابیس compact & repair شود تا حجم واقعی خود را نشان دهد.

    با تشکر
    داود

  2. #2
    کاربر جدید آواتار monster_ant
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    آسمون
    پست
    22
    کد زیر رو امتحان کن.....


    var
    despath : string
    ole : oleVariant;

    connection.Close;
    ole := CreateOleObject('DAO.DBEngine.36');
    ole.CompactDataBase(ExtractFilePath(ParamStr(0))
    + 'c:\DB.mdb' , ExtractFilePath(paramStr(0)) + 'c:\DB1.mdb');
    DeleteFile(ExtractFilePath(paramStr(0)) + 'c:\DB.mdb');
    RenameFile(ExtractFilePath(ParamStr(0))
    + 'c:\DB1.mdb' , ExtractFilePath(ParamStr(0)) + 'c:\DB.mdb');
    despath := ExtractFilePath(Application.ExeName);
    despath := despath + 'c:\DB.mdb';
    connection.ConnectionString := despath
    connection.open;


  3. #3
    باسلام
    باتشکر ازشما
    ولی این کد فکر کنم برای ارتباط بابانک اطلاعاتی است. لطفاً بیشتر توضیح بدهید.

    با تشکر
    داود

  4. #4
    یه جستجو بکنبد در این زمینه کدهای زیادی نوشته شده
    You never know what you can do until you try

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mr13668248
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    برازجوووون
    پست
    51

    نقل قول: با کدهای دلفی چطور دیتابیس خود را compact & repair کنیم

    ای بابا
    دستور
    ole.CompactDataBase(ExtractFilePath(ParamStr(0)) + 'c:\DB.mdb' , ExtractFilePath(paramStr(0)) + 'c:\DB1.mdb');

    تابع CompactDataBase کجاش بود؟

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان، نائين
    پست
    10

    نقل قول: با کدهای دلفی چطور دیتابیس خود را compact & repair کنیم

    سلام
    آموزش بسيار عالي و كامل
    http://delphi.about.com/od/sqlserver.../aa091801a.htm

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: با کدهای دلفی چطور دیتابیس خود را compact & repair کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط davoodmz مشاهده تاپیک
    با سلام
    در یکی از برنامه ها از بانکهای اکسس استفاده می شود و می خواهم از طریق دلفی دیتابیس را compact & repair کنم میدونید برای چی این کار رامیخواهم انجام دهم:
    به خاطر اینکه من برای ذخیره تصاویر از آن دیتابیس استفاده میکنم و میخواهم بعد از پاک کردن یک یا چند تصویر دیتابیس compact & repair شود تا حجم واقعی خود را نشان دهد.

    با تشکر
    داود

    function CompactAndRepair(DB: string): Boolean;
    var
    v: OLEvariant;
    begin
    Result := True;
    try
    v := CreateOLEObject('JRO.JetEngine');
    try
    V.CompactDatabase('Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4. 0;Data Source='+DB,
    'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='+DB+
    'x;Jet OLEDB:Engine Type=5');
    DeleteFile(DB);
    RenameFile(DB + 'x', DB);
    finally
    V := Unassigned;
    end;
    except
    Result := False;
    end;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. Compact and repair کردن فایلهای اکسس
    نوشته شده توسط delphi32 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 07:59 صبح
  2. Compact & Repair DataBase
    نوشته شده توسط yavari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 09:38 صبح
  3. Compact And Repair DataBase
    نوشته شده توسط mahdisj در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 14:54 عصر
  4. Compact And Repair DataBase
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 17:22 عصر
  5. Compact and Repair Databases
    نوشته شده توسط hr_110 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 02:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •