نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

  1. #1

    Exclamation پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    سلام وقت بخیر
    این سایت من هست maniaelectronic.com

    چرا در صفحات غیر اصلی،border در قسمت هدر میاد پایین تر،
    اگه صفحه اصلی رو مشاهده کنین،می مینید که درست هست و هدر و فوتر در بقیه صفحه ها include شده

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    دوست عزیز سوالتو واضحتر میگی که دقیق بشه کمک کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    بخاطر کد داغونته
    برو صفحه members.php
    دوبار داکتایپ و headو body نوشتی
    کدشو نگاه کن

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta charset="UTF-8">    <title></title>    <link href="stylesheet.css" rel="stylesheet">    <link href="reset.css" rel="stylesheet"></head><body><!DOCTYPE html><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta charset="UTF-8">    <title></title>    <link href="style/reset.css" rel="stylesheet" />    <link href="style/StyleSheet.css" rel="stylesheet" /></head><body><header>

  4. #4

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    قبول دارم کدم داغونه.با مبتدی ها راه بیاین
    سوالم اینه وقتی من مستر پیج رو اینکلود میکنم آیا باید محتوای صفحه هام هر کدوم تگ بادی و ... رو جداگانه داشته باشه...یا اینکه در کل با وجود تمام صفحاتی که اینکلود کردم باید فقط یه تگ بادی در سورس کد باشه؟؟؟؟الان فهمیدین سوالمو؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط sahar@b مشاهده تاپیک
    قبول دارم کدم داغونه.با مبتدی ها راه بیاین
    سوالم اینه وقتی من مستر پیج رو اینکلود میکنم آیا باید محتوای صفحه هام هر کدوم تگ بادی و ... رو جداگانه داشته باشه...یا اینکه در کل با وجود تمام صفحاتی که اینکلود کردم باید فقط یه تگ بادی در سورس کد باشه؟؟؟؟الان فهمیدین سوالمو؟؟
    هر فایل HTML باید حتما و حداکثر یک تگ باز و بسته body داشته باشد که تمام مطالب درون اون تگ باشد

  6. #6

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    خیلی هم کنده سایتت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirali0079
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    220

    نقل قول: پایین تر آمدن border در صفحات غیر اصلی

    نقل قول نوشته شده توسط Motevalizadeh مشاهده تاپیک
    خیلی هم کنده سایتت
    الان سوال ایشون و جواب دادی ؟ ایشون گفتن درباره سایتشون کسی نظر بده ؟
    فقط اسپم :|

    کند هم نیست تازه |:

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گذاشتن لینک فایلهای csss و js در صفحات غیر از master page در asp.net
    نوشته شده توسط azadehp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1393, 10:12 صبح
  2. سوال: چطور آرایه ای از انواع غیر اصلی را مقدار دهی کنم؟
    نوشته شده توسط kitty89 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1393, 14:55 عصر
  3. عدم تغییر در صفحات غیر masterpage
    نوشته شده توسط ramsess در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 12:07 عصر
  4. پایین آوردن کیفیت تصاویر در صفحات وب (؟)
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 08:40 صبح
  5. این Counter رو اون پایین صفحات میبینید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •