نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Navigate در کل فرمها با یک تول بار چطوری میشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MMAASS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    یه گوشه دنیا
    پست
    231

    Question Navigate در کل فرمها با یک تول بار چطوری میشه؟

    سلام دوستان
    من میخوام یه تول بار Navigate بذارم تو فرم MDI و از اونجا بتونم برای هر فرمی که باز میشه بین رکوردها حرکت کنم و Find , Filter , ... رو داشته باشم.
    لطفا منو راهنمایی کنین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    اگر با 2005 کار میکنی من این راه حل را استفاده کردم تمام فرمهام دارای یک جدول بنام datagridview هستند حالا با این کد خاصیت BindingSource کنترل Navigator را مقدار دادم

    Private Sub Form1_MdiChildActivate(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.MdiChildActivate
    Dim f As Form
    f = Me.ActiveMdiChild
    Dim ctrl As Control
    Try
    ctrl = f.Controls.Find("DataGridView", True)(0)
    BindingNavigator1.BindingSource = CType(ctrl, DataGridView).DataSource
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Sub
    حالا شاید بپرسی چرا BindingSource را پیدا نکردم زیرا انها کنترل ویژوال نیستند بنابراین با find نمی شود انها را پیدا کرد این هم پروژه فقط قبل از استفاده مقدار رشته اتصال در فایل app.config را تغییر بده تا درست کار کند
    toolbar.zip

  3. #3
    میتوانی یک گرید عمومی در فرم اصلی تعریف کنی و گرید داخل فرمهای مختلف را به آن نسبت دهی ویا یک dataset عمومی تعریف کنی وغیره

    مثال :

    Public MainGrid As New DataGridView 'گرید عمومی

    بعد در قسمت لود فرم مورد نظر دستور زیر را قراردهی
    Frmmain.MainGrid = DataGridView1
    بعد هر کاری خواستی روی آت متغیر عمومی قرار دهی

تاپیک های مشابه

  1. ie.navigate - user/pass
    نوشته شده توسط hamed_m در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 19:55 عصر
  2. ie.navigate - user/pass
    نوشته شده توسط hamed_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 11:39 صبح
  3. navigate
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1384, 04:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •