نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Datagrid با سطرهایی متفاوت

  1. #1

    Datagrid با سطرهایی متفاوت

    آیا امکان دارد یکی از ستونهای Datagrid سطر اولش دارای یک hyper link باشه وسطر های بعدی حاوی text box و هر دو سطر به یک فیلد از بانک اطلاعاتی باند میشود.
    آیا این امکان وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aynehband
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    111
    من در کتاب جعفر نژاد دیدم این کار انجام شده بود. درست یادم نیست ولی به کتاب مراجعه کن

  3. #3
    آیا امکان دارد یکی از ستونهای Datagrid سطر اولش دارای یک hyper link باشه وسطر های بعدی حاوی text box و هر دو سطر به یک فیلد از بانک اطلاعاتی باند میشود.
    آیا این امکان وجود دارد؟
    کار نشد نداره!
    یک کم خلاقیت...
    Text Box رو به عنوان کنترل پیش فرض به عنوان یک ItemTemplate بگذار.
    کاری که باید بکنی اینه که در روال ItemDataBound کنترل دیتا گریدت، شماره ی سطر رو چک کنی و اگر صفر بود، با ایجاد یک ارجا به TextBox سطر اول و حذف اون از مجموعه ی کنترل ها، یک شی جدید از نوع Hyperlink ایجاد کنی و خواص Text و NavigateUrl اش رو برابر با اندیس سطر مورد نظر در مجموعه ی DataItem قرار بدی.
    به کدی که در ذیل نوشتم دقت کن:

    Private Sub DataGrid1_ItemDataBound(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DataGridItemEventArgs) Handles DataGrid1.ItemDataBound
    If e.Item.ItemType = ListItemType.Item Or e.Item.ItemType = ListItemType.AlternatingItem Then
    If e.Item.ItemIndex = 0 Then
    Dim obj_TextBox As TextBox = CType(e.Item.FindControl("myTextBox"), TextBox)
    e.Item.Cells(0).Controls.Remove(obj_TextBox)
    Dim obj_HyperLink As New HyperLink
    obj_HyperLink.ID = "myHyperLink"
    obj_HyperLink.Text = e.Item.DataItem(0)
    obj_HyperLink.NavigateUrl = e.Item.DataItem(1)
    e.Item.Cells(0).Controls.Add(obj_HyperLink)
    End If
    End If
    End Sub

    من در کتاب جعفر نژاد دیدم این کار انجام شده بود. درست یادم نیست ولی به کتاب مراجعه کن
    دوست عزیز!
    اگر جواب سوالی رو می دونی بگو در غیر اینصورت در تمامی پست هات، دوستان رو به جعفر نژاد پاس نده...
    موفق باشید.

  4. #4
    آقای راد دستتون درد نکنه ممنون

    **************
    ویرایش شد.
    به فردی توهین نکنید.
    **بهروز راد**
    **************

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن شماره ردیف برای dataGrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 18:12 عصر
  2. راهنمایی در تنظیم datagrid
    نوشته شده توسط mrMohammad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1385, 22:13 عصر
  3. DataGrid
    نوشته شده توسط Taha_u در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 12:06 عصر
  4. نحوه کنترل فیلدهایی که در datagrid نمایش داده می شوند ؟؟؟
    نوشته شده توسط dena در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 09:52 صبح
  5. مشکل DataGrid بازم
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •