صفحه 2 از 42 اولاول 123412 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    66

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    ایده شما خوبه ولی طراحی شما استاندارد نیست
    دلیل 1: استفاده از حالت استارت منوی ویندوز 8 (حالت کاشی tile) زمانی درسته که فقط آیتم های منو رو داشته باشید و با باز شدن هر فرم باید بصورت fullscreen اجرا بشه
    دلیل 2: شما در کنار استفاده از منوی وین 8 از منوی درختی و کلی دکمه ناهماهنگ با فرم هم استفاده کردید
    دلیل 3: آیتم های منوی ویندوز 8 باید حد الامکان صفحه رو پر کنن

    اینها رو اگر اصلاح کنید بسیار زیبا خواهد شد

    من یه نرم افزار بر اساس طراحی ویندوز 8 نوشتم که انشاالله تصاویرشو براتون میزارم

    فونت هایی استفاده شده مناسب نیستش
    بخصوص فونت b titr که مشکل داره.
    نمیتونم بگم خوب نیست ، خوب هست ولی میتونه خیلی بهتر باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    5.jpg

    آقای golbafan این آیکونها چیه اون وسط تو محیط دلفی ؟؟؟
    در ویژوال استودیو وقتی مثلا از opendialog یا dataset استفاده کنید آیکن اون رو در یک قسمتی در پایین فرم میاره اما در دلفی اینها رو روی فرم میاره
    من توی این مورد فکر کنم ویژوال استودیو بهتر عمل کرده چون این آیکن ها وقتی روی فرم هستند جلوی دید رو میگیرند

    ضمیمه 131537

  3. #3

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    به نظرم جایی برای ایده گرفتن نداشت.چون این دیزان رو سال هاست تو آفیس می بینیم.و شما اصل راست به چپ بودن رو خیلی راحت از کنارش گذشتین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط saeedr22 مشاهده تاپیک
    به نظرم جایی برای ایده گرفتن نداشت.چون این دیزان رو سال هاست تو آفیس می بینیم.و شما اصل راست به چپ بودن رو خیلی راحت از کنارش گذشتین.
    کجای برنامه من شبیه افیسه:|
    کدوم نسخش؟
    آخرین ویرایش به وسیله winner1 : دوشنبه 30 آذر 1394 در 12:25 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    قشنگه ... طرح هم که بروزه !
    از کامپوننت یا چیزی استفاده کردین ؟
    اگه کاربر بتون گاهی رنگ پس زمینه رو عوض کنه خوب میشه (به نظر من)
    .
    .
    .
    دوستان در مورد روانشناسی رنگ و این حرفا اگه اطلاعاتی دارن دریغ نکنن :)

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    ممنون ghasem110deh عزیز
    اره از کامپوننتهای dotnetBar به صورت ترکیبی :)

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    پست
    10

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    مبحث غیر تخصصی برای برنامه نویسان عزیز ؛
    در مورد ظاهر برنامه اگه سفارشی باشه که معمولا به سلقه سفارش دهنده ببستگی داره
    اما درباره پروژه های توزیع عمومی باید حسابی رو این قضیه کار کرد .
    البته با صحبتای plus تا حدودی مخالفم : سطح برنامه ای از این قبیل خیلی باهم فرقی ندارن ، لکن ظاهر و جذابیت برنامه میتونه تو انتخاب تاثیر بذاره
    مگر اینکه یه برنامه قابلیت بخصوصی داشته باشه که البته همچین چیزی تو این دست برنامه ها نیست

    این مورد خصوصا در طراحی وب کاربرد داره :
    http://ux.stackexchange.com/question...ong-work-hours

    http://inspirationfeed.com/inspirati...erface-design/

    taroot.ir/colors/

    در آخر قسمتی از صحبتای دوستمون رو تایید میکنم که طراحی رابط کاربری فقط نقاشی کردن نیست :

    http://www.ambysoft.com/essays/userI...tml#Principles

  8. #8

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    اینم ظاهر برنامه حسابداری بنده هس که تا الان نسخه های زیادی رو ازش فروختم. ولی دلم میخواد رنگ بندیش رو عوض کنم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (78.4 کیلوبایت, 5552 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (91.8 کیلوبایت, 5515 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.jpg‏ (94.5 کیلوبایت, 5467 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.jpg‏ (70.8 کیلوبایت, 5449 دیدار)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    اینم ظاهر برنامه حسابداری بنده هس که تا الان نسخه های زیادی رو ازش فروختم. ولی دلم میخواد رنگ بندیش رو عوض کنم.
    سلام
    نسبتا ساده است ... ولی بعضی وقتا سادگی از آرایش غلیظ بیشتر جواب میده :)
    خوبه ، رنگ بندیش هم چشم رو تو مدت طولانی فکر نکنم اذیت کنه !
    .
    .
    .
    کار آقای گلبافان هم (بالاتر گفتن) با دلفی هستش ! (بدون کامپوننت)
    نظر من رو بخواین ... یا طرح ایشون و یا طرح دوستمون god of war رو الگو برداری کنید ، البته با تغییرات دلخواه خودتون !

    این لینک رو هم که دوستمون rahgoshafan گذاشتن ببینید :

    http://www.ambysoft.com/essays/userI...tml#Principles

    هر چند من انگلیسیم خوب نیست ولی ظاهرا مطالب خوبی از اون کتاب رو گذاشتن !

    موفق باشی !؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    اینم ظاهر برنامه حسابداری بنده هس که تا الان نسخه های زیادی رو ازش فروختم. ولی دلم میخواد رنگ بندیش رو عوض کنم.
    برنامه خوبی نوشتی از لحاظ رنگ و استایل باید بگم از استایل خوبی برای برنامه استفاده کردی ولی کمی کار کردن با این منو که واقعا قدیمی شده برای مشتری سخت شده و الان منئ های خوبی برای استفاده کردن وجود دراه و نکته بعدی که باز دارم تاکید می کنم نوع حرکت زدن رو فرم ها، یعنی کسی دیگه فرم ها رو به این صورت فرو رو فرم کار نمیکنه الان همه امدن به سمت Tab و لود کردن فرم های طراحی شده در داخل Tab کا در یه لحظه بشه چند کار رو انجام داد یا چند گزارش رو با هم چک کرد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    بین الان بهتر نشده:

    ضمیمه 131541

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    روستای چناران شهرستان نیشابور
    پست
    236

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام برنامه ها بسیار قشنگ بود از دوستان تشکر میکنم باعث ایجاد طرح های جدید در ذهن بچه ها میشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    آپدیت طرح قبلی,
    در این طرح دکمه ها به منو منتقل شده. همه اشیا URL دارند. و همه فیلد ها, حتی انواع بسته بندی ساده و چند سطحی هم module هستند و در زمان اجرا لود میشن.فرمهای ثبت و ویرایش دقیقا یک شکل هستند.
    فرم اصلی برنامه تقریبا همه shortcut های firefox رو داره.
    Ctrl N,Ctrl H,Ctrl W,Ctrl Q, ...
    دکمه های prev/next برای هر تب
    دکمه up
    صفحه history و about و database و ...
    امکان web browsing و نمایش چاپ در تب ها
    multi tab/multi window
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : یک شنبه 04 بهمن 1394 در 14:03 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    آپدیت طرح قبلی, در این طرح دکمه ها به منو منتقل شده. همه اشیا URL دارند. و همه فیلد ها, حتی انواع بسته بندی ساده و چند سطحی هم module هستند و در زمان اجرا لود میشن.فرمهای ثبت و ویرایش دقیقا یک شکل هستند. فرم اصلی برنامه تقریبا همه shortcut های firefox رو داره. Ctrl N,Ctrl H,Ctrl W,Ctrl Q, ... دکمه های prev/next برای هر تب دکمه up صفحه history و about و database و ... امکان web browsing و نمایش چاپ در تب ها multi tab/multi window
    و یک تصویر برای دوستانی که نمیتونن ویدئو رو دانلود/باز کنند (در این تصویر یکی از فیلد های تغیییر کرده)

    دوستان عزیزی که نمونه های رو دیدند لطفا نظراتشون رو بیان کنند.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...




    با سلام به همگی
    طبق عکسی که میبینید میخام به این فرم یک رنگو لعابی و یک جونی(بدون کامپوننت) بهش بدم که از این اوضاع خسته کننده و بد ریخت (هم از لحاظ گرافیکی و هم کد نویسی) در بیاد.
    اینم بگم بهتون که اطلاعات هر Tab مربوط به جدول مربوطش است اگر توجه کرده باشید توی هرتب یک کلید واسه ذخیره اطلاعاتش گذاشتم و این بنظر خودم خیلی جالب نیست.
    حالا از شما دوستان میخام پیشنهادات،نظرات خودتون را بدید تا یه سروسامونی به این فرم بدم.
    میخام جوری طراحیش کنم که اگر وضعیت متاهل بود یا تب،فرم یا ..... مربوط به همسر ظاره بشه و اطلاعات را از کاربر بگیره و ذخیره کنه یه چیز تو همچین مایه هایی باشه که بشه کنترل کرد برنامه را با ظاهرش،منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستم!

    تشکر از همگی

  16. #16

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک



    با سلام به همگی
    طبق عکسی که میبینید میخام به این فرم یک رنگو لعابی و یک جونی(بدون کامپوننت) بهش بدم که از این اوضاع خسته کننده و بد ریخت (هم از لحاظ گرافیکی و هم کد نویسی) در بیاد.
    اینم بگم بهتون که اطلاعات هر Tab مربوط به جدول مربوطش است اگر توجه کرده باشید توی هرتب یک کلید واسه ذخیره اطلاعاتش گذاشتم و این بنظر خودم خیلی جالب نیست.
    حالا از شما دوستان میخام پیشنهادات،نظرات خودتون را بدید تا یه سروسامونی به این فرم بدم.
    میخام جوری طراحیش کنم که اگر وضعیت متاهل بود یا تب،فرم یا ..... مربوط به همسر ظاره بشه و اطلاعات را از کاربر بگیره و ذخیره کنه یه چیز تو همچین مایه هایی باشه که بشه کنترل کرد برنامه را با ظاهرش،منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستم!

    تشکر از همگی
    سلام
    نمیدونم چقدر امکان تغییر دادن در نرم افزارتون رو دارید ، اما اولین چیزی که به نظر بنده میرسه اینه که اون سه تب اطلاعات همسر - اطلاعات فرزندان - اطلاعات پدر و مادر ، میتونه در یک تب خلاصه بشه ، مثلا با عنوان اطلاعات افراد تبعی، کافیه شما یک فیلد با عنوان نسبت در جدول افراد داشته باشید تا بشه این رو برای همه این افراد پیاده سازی کرد.
    در کل به نظرم فرم شما طرح مرتبی داره و خوبه ، شاید فقط یکم فاصله بین کنترل ها باید یکسان بشه و نیاز به دستکاری بیشتری نداره.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک



    با سلام به همگی
    طبق عکسی که میبینید میخام به این فرم یک رنگو لعابی و یک جونی(بدون کامپوننت) بهش بدم که از این اوضاع خسته کننده و بد ریخت (هم از لحاظ گرافیکی و هم کد نویسی) در بیاد.
    اینم بگم بهتون که اطلاعات هر Tab مربوط به جدول مربوطش است اگر توجه کرده باشید توی هرتب یک کلید واسه ذخیره اطلاعاتش گذاشتم و این بنظر خودم خیلی جالب نیست.
    حالا از شما دوستان میخام پیشنهادات،نظرات خودتون را بدید تا یه سروسامونی به این فرم بدم.
    میخام جوری طراحیش کنم که اگر وضعیت متاهل بود یا تب،فرم یا ..... مربوط به همسر ظاره بشه و اطلاعات را از کاربر بگیره و ذخیره کنه یه چیز تو همچین مایه هایی باشه که بشه کنترل کرد برنامه را با ظاهرش،منتظر نظرات شما دوستان عزیز هستم!

    تشکر از همگی



    بسیار زیبا و جمع جوره ولی اگر بتونی اون عکس که برای پیکچرباکس انتخاب کردی رو ساده (مثل پیکچرباکس زیر بذاری) بنظرم بهتره



    برای ایکن حذف و ویرایش و ذخیره تویی دکمه ایکن هات رو بذاری و یک اندازه انجام بدی بهتره.


    رنگ های دکمه هات رو یک رنگ بذار و اگر داری شورتکات برای دکمه ها تعریف میکنی بهتره برای همه تعریف کنی و اگر جایی براش نداری مثل برنامه من (عکس زیر) براش لیبل بذار





    خلاصه فرم منظم و زیباییه. موفق باشی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    بسیار زیبا و جمع جوره ولی اگر بتونی اون عکس که برای پیکچرباکس انتخاب کردی رو ساده (مثل پیکچرباکس زیر بذاری) بنظرم بهتره



    برای ایکن حذف و ویرایش و ذخیره تویی دکمه ایکن هات رو بذاری و یک اندازه انجام بدی بهتره.


    رنگ های دکمه هات رو یک رنگ بذار و اگر داری شورتکات برای دکمه ها تعریف میکنی بهتره برای همه تعریف کنی و اگر جایی براش نداری مثل برنامه من (عکس زیر) براش لیبل بذار





    خلاصه فرم منظم و زیباییه. موفق باشی
    مرسی و واقعا احسنت به این خلاقیتت ولی من حال و حوصله و وقت زیادی ندارم واسه ساختن همچین فرمی.
    بازم متشکرم از راهنماییت

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    بسیار زیبا و جمع جوره ولی اگر بتونی اون عکس که برای پیکچرباکس انتخاب کردی رو ساده (مثل پیکچرباکس زیر بذاری) بنظرم بهتره



    برای ایکن حذف و ویرایش و ذخیره تویی دکمه ایکن هات رو بذاری و یک اندازه انجام بدی بهتره.


    رنگ های دکمه هات رو یک رنگ بذار و اگر داری شورتکات برای دکمه ها تعریف میکنی بهتره برای همه تعریف کنی و اگر جایی براش نداری مثل برنامه من (عکس زیر) براش لیبل بذار





    خلاصه فرم منظم و زیباییه. موفق باشی

    دوست عزیز اون تب های مشخصات اسمی و آدرس و تلفن را با عکس درست کردی یا کامپوننت؟؟؟

  20. #20

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    برنامه خوبی نوشتی از لحاظ رنگ و استایل باید بگم از استایل خوبی برای برنامه استفاده کردی ولی کمی کار کردن با این منو که واقعا قدیمی شده برای مشتری سخت شده و الان منئ های خوبی برای استفاده کردن وجود دراه و نکته بعدی که باز دارم تاکید می کنم نوع حرکت زدن رو فرم ها، یعنی کسی دیگه فرم ها رو به این صورت فرو رو فرم کار نمیکنه الان همه امدن به سمت Tab و لود کردن فرم های طراحی شده در داخل Tab کا در یه لحظه بشه چند کار رو انجام داد یا چند گزارش رو با هم چک کرد.
    سلام
    دوست عزیز استفاده از Tab زمانی که از دیتابیس واکشی میکنیم (دیتاگرید و یا...) سرعت اجرا رو پایین نمی یاره ؟
    و چرا از Tab نمیشه فرمی رو لود کرد اما از dialog استفاده نکرد، و هم زمان چند فرم باز باشه ؟

  21. #21

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام دوستان

    در تصویر زیر:


    این منوی عمودی سمت راست رو با چه ابزاری میشه درست کرد؟ از ابزار های استاندارد ویژوال استدیو هم میشه یه همچین چیزی در آورد؟

  22. #22

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط ShahinRad97 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    در تصویر زیر:


    این منوی عمودی سمت راست رو با چه ابزاری میشه درست کرد؟ از ابزار های استاندارد ویژوال استدیو هم میشه یه همچین چیزی در آورد؟
    توی مجموعه کامپوننت های دات نت بار به اسم SideBar میتونی استفاده کنی و خودت به سلیقه خودت تغییرش بدی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    سلام بچه ها. شروع کردم به نوشتن یک پیامرسان داخلی. از نسخه دسکتاپ شروع کردم و قصد دارم بعدش نسخه اندروید رو پیاده کنم.

    هنوز خیلی کار داره تا به دلم بشینه

    Untitled.jpg

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,964

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها. شروع کردم به نوشتن یک پیامرسان داخلی. از نسخه دسکتاپ شروع کردم و قصد دارم بعدش نسخه اندروید رو پیاده کنم.

    هنوز خیلی کار داره تا به دلم بشینه

    Untitled.jpg

    یادتون باشه برنامه باید به دل کاربر بشینه تا خود برنامه نویس
    استاد کارتون خوبه. ولی خب از ابتدا سعی کنید راست چین بودن برنامه برای زبان فارسی رو رعایت کنید. مثلا مخاطبا سمت راست. (البته قصد جسارت نیست فقط در حد نظر دادنه). تو پیامایی که دریافت کردیم هم اسم بیاد سمت راست و ساعت سمت چپ باشه . عین پیام ارسالی.
    راستی سمت سرور با php کار میکنید؟
    از همین ابتدا رمزنگاری داده های ارسالی و دریافتی با کلید دوطرفه یادتون نره.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یادتون باشه برنامه باید به دل کاربر بشینه تا خود برنامه نویس
    استاد کارتون خوبه. ولی خب از ابتدا سعی کنید راست چین بودن برنامه برای زبان فارسی رو رعایت کنید. مثلا مخاطبا سمت راست. (البته قصد جسارت نیست فقط در حد نظر دادنه). تو پیامایی که دریافت کردیم هم اسم بیاد سمت راست و ساعت سمت چپ باشه . عین پیام ارسالی.
    راستی سمت سرور با php کار میکنید؟
    از همین ابتدا رمزنگاری داده های ارسالی و دریافتی با کلید دوطرفه یادتون نره.
    سلام. ممنونم
    راست چین بودنو حتما انجامش میدم.
    روی پیامها باید کار کنم. الان خیلی جذاب نیست.
    سمت سرور با C سرویس نوشتم ولی در آینده میخوام بجاش از ejabberd استفاده کنم.
    کلاینت ویندوزی با دلفی نوشته شده.
    رمز نگاری end to end هست و کلیدها در سرور ذخیره نمیشه مشابه Whatsapp.
    دیتابیس مرکزی NoSQL هست = Apache Casandra

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    Lightbulb نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    با سلام خدمت همه دوستان

    نرم افزار تمام هوشمند پلاک خوان خلیج فارس ، طراحی و برنامه نویسی صفر تا صد کار بنده ، موتور هوش مصنوعی و پردازش تصویر با C++‎ ، رابط کاربری با سی شارپ ، بانک اطلاعاتی SQL Server
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    رنگبندی ،زیبایی،خوانایی و ...
    بسیار عالی
    دمتگرم
    خداقوت

  28. #28

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ShayanFiroozi مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان

    نرم افزار تمام هوشمند پلاک خوان خلیج فارس ، طراحی و برنامه نویسی صفر تا صد کار بنده ، موتور هوش مصنوعی و پردازش تصویر با C++‎‎‎‎ ، رابط کاربری با سی شارپ ، بانک اطلاعاتی SQL Server
    سلام
    سعی کردین طرح جدید و فلت بزنید اما بخاطر استفاده از رنگهای خیلی زیاد، شلوغ بودن فرمها و ... کاملا شبیه نرم افزارهای قدیمی شده
    در یک فرم نهایتا سه رنگ باید بکار بره کلا، البته مثلا درجات مختلف رنگ آبی یا قرمز یا ... اشکال نداره، ولی الان شما سفید و سبز و قرمز و آبی و نارنجی و زرد و بنفش و ... و خلاصه همه چی دارین !
    تازه اگر دو رنگ استفاده کنید طرحتون خیلی شیک تر میشه
    ضمنا به نسبت اندازه فرمها، فونتهاتون بزرگ هستن و تو فرم جای سوزن انداختن نیست
    چیدمان منظم و مرتب اشیاء از رنگ بندی هم مهمتره
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    سعی کردین طرح جدید و فلت بزنید اما بخاطر استفاده از رنگهای خیلی زیاد، شلوغ بودن فرمها و ... کاملا شبیه نرم افزارهای قدیمی شده
    در یک فرم نهایتا سه رنگ باید بکار بره کلا، البته مثلا درجات مختلف رنگ آبی یا قرمز یا ... اشکال نداره، ولی الان شما سفید و سبز و قرمز و آبی و نارنجی و زرد و بنفش و ... و خلاصه همه چی دارین !
    تازه اگر دو رنگ استفاده کنید طرحتون خیلی شیک تر میشه
    ضمنا به نسبت اندازه فرمها، فونتهاتون بزرگ هستن و تو فرم جای سوزن انداختن نیست
    چیدمان منظم و مرتب اشیاء از رنگ بندی هم مهمتره
    سلام وقت بخیر
    شما هم از طراحی های جدیدی که انجام دادین تصاویری بزارید تا از تجربه شما تو این زمینه هم استفاده کنیم
    سپاس

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    عجب شیر
    پست
    5

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    من میخوام رابط کاربریم مثل ویژوال استدیو باشه کامپونتتی چیزی هست معرفی کنید؟
    مثل این نرم افزار:
    http://www.itbita.com/Content/style/...hot1-large.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Hossein1376a : جمعه 02 فروردین 1398 در 12:46 عصر

  31. #31

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط Hossein1376a مشاهده تاپیک
    من میخوام رابط کاربریم مثل ویژوال استدیو باشه کامپونتتی چیزی هست معرفی کنید؟
    مثل این نرم افزار:
    http://www.itbita.com/Content/style/...hot1-large.jpg
    AvalonDock

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    Thumbs up نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان عزیز.
    یه نمونه برنامه کوچک نوشتم برای جایی نیاز داشتم که میتونید تو برنامه ثبت نام کنید و لاگین کنید و وضعیت هوای استان ها البته چندین استان ثابت رو فعلا گذاشتم ببینیم.
    تو این برنامه از معماری پیازی استفاده شده و ef code first و برای دریافت وضعیت آب و هوا از api سایت www.openweathermap.com استفاده کردم. برای طراحی ui از کامپوننت devexpress استفاده کردم. بیشتر مانور من رو معماری و سرویسی بود که داشتم استفاده میکردم.

    سورس کد در گیت هاب

    1.PNG2.PNG3.PNG

  33. #33

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز.
    یه نمونه برنامه کوچک نوشتم برای جایی نیاز داشتم که میتونید تو برنامه ثبت نام کنید و لاگین کنید و وضعیت هوای استان ها البته چندین استان ثابت رو فعلا گذاشتم ببینیم.
    تو این برنامه از معماری پیازی استفاده شده و ef code first و برای دریافت وضعیت آب و هوا از api سایت www.openweathermap.com استفاده کردم. برای طراحی ui از کامپوننت devexpress استفاده کردم. بیشتر مانور من رو معماری و سرویسی بود که داشتم استفاده میکردم.

    سورس کد در گیت هاب

    1.PNG2.PNG3.PNG
    کلیتش اینه که با توجه به کارش خوب طراحی شده و فقط اگر فونت مورد استفاده عوض بشه و از فونت ایران، وزیر یا صمیم استفاده بشه خیلی خیلی جالبتر میشه
    ضمنا سعی کنید اصلا عکسهای رزولوشن پایین (عکس ابر بزرگ) نزارید و حتما با رزولوشن درست و با کیفیت انتخاب کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    کلیتش اینه که با توجه به کارش خوب طراحی شده و فقط اگر فونت مورد استفاده عوض بشه و از فونت ایران، وزیر یا صمیم استفاده بشه خیلی خیلی جالبتر میشه
    ضمنا سعی کنید اصلا عکسهای رزولوشن پایین (عکس ابر بزرگ) نزارید و حتما با رزولوشن درست و با کیفیت انتخاب کنید
    سلام مهندس. مرسی از نظر خوبتون حتما رو فونت رو یه ویرایش میکنم. عکس ها رو هم از داخل خود سایتش خودشون چون تو حالت های متفاوت انتخاب کرده بودن با همین کیفست بود که تو سایز کوچیک خوب جواب میده اگه وقت بشه عکس ها رو به تصاویر جدا با کیفیت حتما جایگزین میکنم.

  35. #35

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    پی سی استور



    این چطوره؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,964

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)
    من خودم به شخصه با تصویر دوم راحتترم(از نظر دید یه مشتری) البته یه کم با رنگ های گرم تر نه بی روح مثل آبی.

  38. #38

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)
    این اخرین تصاویر و این کار شما https://barnamenevis.org/attachment....2&d=1553942355 آیا تماما توسط شما طراحی شده یا از کتابخانه خاصی استفاده کردید؟

  39. #39

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)
    کامپونت استفاده شده چی دوست خوب

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط hossein7807 مشاهده تاپیک
    سلام من یک سایت در زمینه لوله بازکنی دارم میخوام ببینم میشه با سی شارپ اینو بازنئیسی کرد یا نه؟
    به راحتی ! ولی مشکلش چیه الان؟

صفحه 2 از 42 اولاول 123412 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •