نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تداخل جی کوئری

  1. #1

    تداخل جی کوئری

    سلام به همه دوستان
    من از چندتا جی کوئری در صفحه ام استفاده میکنم که دوتاش باهم تداخل دارن
    سرچ کردم وبا این خط کد مشکل حل شد :

    <script type="text/javascript">var $j15 = jQuery.noConflict(true);</script>


    اما من داخل صفحه ام وقتی روی دکمه ویرایش که کلیک میکنم و اطلاعات به سمت دیتابیس ارسال می کنم وصفحه دوباره رفرش میشه هردوتا جی کوئری از کار میافته
    انگار این خطی که من نوشتم اصلا اعمال نمیشه
    نمیدونم باید چکار کنم
    دوستان خواهش می کنم کمک کنید

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: تداخل جی کوئری

    سلام
    وقتی از noConflict استفاده می کنید باید اون کتابخانه ای که دستور $ یا jQuery رو عوض میکنید باید تو کل کتابخانه عوض بشه.
    این آموزش رو ببنید اگر مشکلتون حل نشد بیشتر توضیح میدم
    آموزش jQuery: متد noConflict در jquery


  3. #3

    نقل قول: تداخل جی کوئری

    کاری که شما گفتید وانجام دادم
    یکی از جی کوئری ها درست میشه ولی اون یکی دیگه بازم غیر فعاله
    خواهش می کنم راهنماییم کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تداخل جی کوئری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 آذر 1393, 11:02 صبح
  2. مشکل در تداخل جی کوئری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1393, 19:43 عصر
  3. سوال: تداخل داشتن جی کوئری ها دریک صفحه سایت
    نوشته شده توسط nasrin6767 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 11:51 صبح
  4. سوال: تداخل دو کد جی کوئری
    نوشته شده توسط poozhan در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 21:02 عصر
  5. عمل نکردن جی کوئری-تداخل کجاست؟!
    نوشته شده توسط alikhani98 در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •