نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل connection string

  1. #1

    مشکل connection string

    سلام
    من برای خواندن فایل foxpro که dbf. است از این کانکشن استفاده می کنم ولی درست کار نمی کنه در حالیکه با استفاده از Toolbox و odbcDataAdapter تونستم فایلم رو بخونم.
    کسی میتونه بهم بگه این connection string چه مشکلی دارد؟
    من می خوام بتونم در هر بار اجرای برنامه مسیر فایل رو مشخص کنم. واسه همین میخوام با کد زدن بتونم فایل رو بخونم.
    قبلا از کمک شما ممنونم.

    string d = "";
    d = d.Insert(0,"C:\\DOCUMENTS AND SETTINGS\\M_FOROUGHI\\DESKTOP\\FoxPro");
    OConnection = new OdbcConnection("Provider=MSDASQL/SQLServer ODBC; BackgroundFetch=Yes;DSN=Visual FoxPro Tables;UID=;SourceType=DBF;Collate=Machine;SourceD B='"+d+"';Exclusive=No");
    OConnection.Open();

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط maryam_f
    سلام
    من برای خواندن فایل foxpro که dbf. است از این کانکشن استفاده می کنم ولی درست کار نمی کنه در حالیکه با استفاده از Toolbox و odbcDataAdapter تونستم فایلم رو بخونم.
    کسی میتونه بهم بگه این connection string چه مشکلی دارد؟
    من می خوام بتونم در هر بار اجرای برنامه مسیر فایل رو مشخص کنم. واسه همین میخوام با کد زدن بتونم فایل رو بخونم.
    قبلا از کمک شما ممنونم.

    string d = "";
    d = d.Insert(0,"C:\\DOCUMENTS AND SETTINGS\\M_FOROUGHI\\DESKTOP\\FoxPro");
    OConnection = new OdbcConnection("Provider=MSDASQL/SQLServer ODBC; BackgroundFetch=Yes;DSN=Visual FoxPro Tables;UID=;SourceType=DBF;Collate=Machine;SourceD B='"+d+"';Exclusive=No");
    OConnection.Open();
    من اینجا نام فایل دیتابیس شما رو نمیبینم !
    شما فقط به فولدری با نام فاکسپرو روی دسکتاپ اشاره کردید.

    خب با استفاده از ابزار محیط کانکشن رو ایجاد کنید و بعد connectionstring ایجاد شده رو توی کدتون کپی کنید.
    و بعد اینکه از روش آدرس دهی داینامیک (برحسب محل فایل اجرایی) استفاده کنید نه اینکه مستقیم آدرس بدید :‌ "c:\\docu..."

    موفق باشید
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  3. #3
    شما داری از DSN استفاده می کنی.
    DSN=Visual FoxPro Tables
    باید اینو توی ODBC connection توی control panel ست کنی. اینکار رو کردی؟

تاپیک های مشابه

  1. connection string در شبکه
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 15:21 عصر
  2. Connection String در ویندوز Xp
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 21:34 عصر
  3. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  4. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر
  5. connection string
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •