نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیدا کردن اسم سایر table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380

    پیدا کردن اسم سایر table

    من سوال خودم رو با مثال می پرسم .
    فرض کنید اسم یک table رو میدونیم مثلا TEST . چطوری با select اسم بقیه table ها رو تک تک بدست بیاریم .

    در ضمن ممنون میشم بگید لازم هست اسم یک table رو بدونیم و تک تک بریم جلو یا مستقیما میشه اسامی کل table ها رو select کرد ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    558
    سلام
    فکر کنم 1000 بار یا بیشتر (یادم نیست) مطرح شده، یه روش

    select * from sysobjects where xtype='U'

    در ضمن لازم هم نیست اسم جدول رو از قبل بدونی، چون تو این جدول سیستمی لیست تمام object ها قرار داره (جدول، محدودیت، رویه، تابع، ستونها، کلیدهای اصلی و خارجی و ... ).
    فکر کنم تو بخش VB.NET اسکریپتهای مورد نیاز برای استخراج تمامی objectهای بانک اطلاعاتی بهمراه اطلاعات اونها رو قرار دادم، یه نگاهی بندازی بد نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    اگر جستجو میکردین حتما" به جواب میرسیدین

    SELECT * FROM INFORMATION_SCHEMA.TABLES

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. تعداد رکورد در یک table
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 02:19 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1385, 15:13 عصر
  4. چک کردم وجود table
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 13:04 عصر
  5. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •