نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: 3 سوال مربوط به ساختمان داده

  1. #1

    Question 3 سوال مربوط به ساختمان داده

    سلام دوستان
    2 تا سوال مربوط به ساختمان داده دارم راه حل و جوابش رو میخوام پیدا کنم چطوری حل میشن

    1- مرتبه اجرایی الگوریتم زیر را حساب نمایید.

    For j=1 to m do
    For k=1 to j do
    X=x+1

    ---------------------------------------------------------
    2- با در نظر گرفتن ضابطه مقابل تعداد عمل جمع برای N=8 را محاسبه نمایید.(راهنمایی درخت مربوطه را ترسیم نمایید).

    int T(int n){
    if(n<=1){
    return 1;
    else
    return( T(n/2) + T(n/2));
    }
    }

    ------------------------------------------------------
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله haricanboy : پنج شنبه 18 دی 1393 در 11:52 صبح

  2. #2

    نقل قول: 3 سوال مربوط به ساختمان داده

    کسی پاسخگو نیست؟
    مهمه ها

  3. #3

    نقل قول: 3 سوال مربوط به ساختمان داده

    سلام
    شاید چون سوال درسی هست کسی پاسخ نمیده یا شایدم کسی حوصله تایپ کردن نداره...
    ج سوال 1 :
    مرتبه اجرایی الگوریتم همون تعداد دفعات اجرای خط سوم هستش.
    1+2+3+4+...+(n-1)+n=n(n+1)/2


    سوال دو :
    در مورد رابطه بازگشتی داریم :
    T(n)=2T(n/2)+1

    و طبق قضیه مستر داریم :
    a=2,b=2,f(n)=O(1) -> nlogba=n  -> T(n)=theta(n) 

    رسم درخت هم که سادست منتها نمیدونم چه جوری اینجا رسمش کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله soorena : دوشنبه 22 دی 1393 در 00:04 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد درس طراحي الگوريتم و ساختمان داده ها
    نوشته شده توسط dezchilds در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 20:25 عصر
  2. سوال: سوال ساختمان داده ها
    نوشته شده توسط parvazeh در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 16:31 عصر
  3. سوال در مورد درخت نخ کشی (ساختمان داده)
    نوشته شده توسط f.a.z11 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 10:48 صبح
  4. سوال در مورد درخت نخ کشی (ساختمان داده)
    نوشته شده توسط f.a.z11 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 10:48 صبح
  5. یه سوال درباره ساختمان داده
    نوشته شده توسط yalda_a در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •