نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ADODataset(جواب فوری)

  1. #1

    Ado DataSet و Load کردن اطلاعات

    با سلام
    من میخواهم رکوردهای یک جدول در Database مورد نظرم رو در یک فایل ذخیره و سپس Load کنم و از ADODataset استفاده کردم اما اطلاعات فایل ساخته شده Load نمیشود لطفا منو راهنمایی کنید
    متشکرم

    با سلام
    من میخواهم رکوردهای یک جدول در Database مورد نظرم رو در یک فایل ذخیره و سپس Load کنم و از ADODataset استفاده کردم اما اطلاعات فایل ساخته شده Load نمیشود لطفا منو راهنمایی کنید
    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله mzjahromi : شنبه 20 خرداد 1385 در 08:05 صبح دلیل: تکراری

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    برای تاپیک خود عنوان مناسب انتخاب کنید.

    برای این کار می تونید از ابزار XML استفاده کنید و Data های خود رو به XML Export کنید

    و سپس آن را لود کنید بصورت Offline

    موفق باشید.

  3. #3
    سلام دوست عزیز ...
    برای ذخیره بانک از کد زیر استفاده کنید :
    ADODataSet1.SaveToFile('FileName');

    و برای لود کردن هم از کد زیر استفاده کنید :
    ADODataSet1.LoadFromFile('FileName');

    اگر مسیر ذخیره اطلاعات در زمان اجرا و توسط کاربر مشخص می شه ، می تونید یه متغیر تعریف کنید و در موقع وارد کردن اطلاعات توسط کاربر به اون مقدار بدید و بعد اون رو توی مثلا یه بانک ذخیره کنید تا بعد بتونید اون رو لود کنید ( متغیر به جای FileName قرار می گیره ، توی کدهای بالا ) یا می تونید مسیر لود رو هم از کاربر بپرسید .
    اگه مسیر رو از کاربر می پرسید بهتون توصیه می کنم که کدهای بالا رو بین بلوکهای Try و Except قرار بدید تا موقع بروز خطا بتونید کنترلش کنید ...
    موفق باشید ...

  4. #4
    یعنی چی Load نمیشه AdoDataSet که اطلاعاتش رو از فایل نمیخونه از DataBase میخونه برای این کاری که میخوای بکنی باید از ClientDataSet استفاده کنی...

  5. #5
    برای تاپیک خود عنوان مناسب انتخاب کنید.
    اگه اطلاعات کاملی موقع ایجاد تاپیک در اختیار بگذارید ما هم راحت تر و هم سریعتر میتونیم
    شما رو راهنمائی کنیم.

    برای ذخیره:

    ADOTable1.SaveToFile('c:\myData.dat');


    برای فراخوانی:

    ADOTable1.LoadFromFile('c:\myData.dat');

  6. #6
    سالم
    ممنون از جوابتون
    من از همین دو تابع استفاده میکنم . در مرحله اول بانکم ذخیره میشود ولی load نمیشود لطفا اگر چیزی به ذهنتون میرسه بیشتر توضیح بدید .
    متشکرم

  7. #7
    از اینکه عنوان مناسبی انتخاب نکردم می بخشید
    من اطلاعات بانکم را با فرمت XML در فایل ذخیره میکنم و از همین دو تابع استفاده میکنم اما همان اطلاعاتی که save کردم می خواهم به بانکم Load کنم اما Load نمیشه لطفا منو بیشتر راهنمایی کنید . متشکرم

  8. #8
    اگه منظورت LoadFromFile هست، اطلاعاتت رو به جدول منتقل نمیکنه.

  9. #9
    آقای مدیر بخش سلام
    منظورم همین است برای load کردن اطلاعات به جدول باید چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم

  10. #10
    دوست عزیز
    عنوان خطا در صورت نمایش یا اتفاقاتی که می افته را بنویسید یا یک تکه کوچک save و load برنامه ای که نوشتید را اینجا قرار دهید

  11. #11
    آقای موحد با سلام
    هیچ خطایی نمایش داده نمیشود و برنامه کاملا اجرا میشود ولی فایل ایجاد شده load نمیشود
    دو خط برنامه این است

    DMVasl.ADODataSet_S12.SaveToFile(File_Name,pfXML);
    DMVasl.ADODataSet_S12.LoadFromFile(File_Name);

    آقای موحد با سلام
    برنامه هیچگونه خطایی نداره و کاملا اجرا میشه ولی اطلاعات فایل ساخته شده لود نمیشه دو خط برنامه هم اینه

    DMVasl.ADODataSet_S12.SaveToFile(File_Name,pfXML);
    DMVasl.ADODataSet_S12.LoadFromFile(File_Name);

    آقای موحد با سلام
    برنام هیچگونه خطایی نداره و کاملا اجرا میشه ولی فایل ایجاد شده load نمیشه
    دو خط برنامه اینه

    DMVasl.ADODataSet_S12.SaveToFile(File_Name,pfXML);
    DMVasl.ADODataSet_S12.LoadFromFile(File_Name);
    لطفا منو راهنمایی کنید خیلی حیاتیه
    آخرین ویرایش به وسیله mzjahromi : سه شنبه 23 خرداد 1385 در 06:52 صبح دلیل: تکراری

  12. #12
    منظورتون اینه که برای نمایش Load نمیشه یا شما میخواهید بعد از Load شدن و نمایش (مثلا"
    توی DBGrid) تو جدول هم ثبت بشه؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از AdoDataset
    نوشته شده توسط hedi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 20:04 عصر
  2. چگونگی تخصیص مقدار به AdoDataSet
    نوشته شده توسط setare7sky در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 13:30 عصر
  3. ADODataSet
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 19:12 عصر
  4. AdoDataSet چطور متوجه میشود که کدام جدول را باید آپدیت کند ؟
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 09:12 صبح
  5. AdoDataset - INI
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •