نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه می سود اطلاعات یک فیلدTabel در ComboBox در قسمت آیتم قرارداد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    Smile چگونه می سود اطلاعات یک فیلدTabel در ComboBox در قسمت آیتم قرارداد

    چگونه می سود اطلاعات یک فیلد Tabel در ComboBox در قسمت آیتم قرارداد

  2. #2
    مثلا چه اطلاعاتی از یک فیلد؟
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    با کد زیر می تونید تمامی مقادیر فیلد مثلا نام خانوادگی رو در یک کمبوباکس قرار داد :

    For i:=1 To AdoTable1.RecordCount Do Begin
    ComboBox1.Items.Add(AdoTable1Family.Value);
    AdoTable1.Next;
    End;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط Valadi
    چگونه می سود اطلاعات یک فیلد Tabel در ComboBox در قسمت آیتم قرارداد
    شما میتونین روی Dataset مورد نظرتون یک حلقه بزنین و داخل حلقه فیلد مورد نظرتونو با یکی از کدهای زیر به Combo اضافه کنین

    ComboBox1.Items.Add

    ComboBox1.Items.AddObject

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi
    مثلا چه اطلاعاتی از یک فیلد؟
    مثلا عنوان مطلبی که عبارت متنی است

    نقل قول نوشته شده توسط Valadi
    مثلا عنوان مطلبی که عبارت متنی است
    از همه دوستان تشکر می کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Valadi : چهارشنبه 17 خرداد 1385 در 07:14 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:38 عصر
  2. چه جوری اندازه ی یه tabel رو عوض کنم؟(جاوا اسکریپت)
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 18:37 عصر
  3. ادغام اطلاعات چند tabel
    نوشته شده توسط majid325 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 18:34 عصر
  4. تشخیص نام Tabel (امنیت شبکه)
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 11:29 صبح
  5. المان ها و Tabel
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 21:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •