نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن فقط اعداد در Edit

  1. #1

    Question نوشتن فقط اعداد در Edit

    چطوری می شه در Edit فقط عدد نوشت و حروف رو نشه ؟

  2. #2
    میتوانید از TMaskEdit استفاده کنید.

    اگر الزاما از TEdit میخواهید استفده کنید خودتان میبایست کلیدهای وارد شده را در OnKeyDown
    کنترل کنید که حروف وارد نشوند

    را دیگرش این است که یک کامپوننت TUpDown در کنار آن قرار دهید و پروپرتی Associate آنرا Edit
    خودتان قراردهید.

  3. #3
    کنترل edit
    جدا کننده ارقام
    آقا چه جوری میشود در یک کادر متن فقط عدد وارد کرد؟

    اگه قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید چند تا تاپیک دیگه در این مورد پیدا میکنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    در OnKeyPress این کد رو بنویسید:
    if Pos(Key,#13#8'0123456789') = 0 then
    Key := #0;

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط babak_delphi
    در OnKeyPress این کد رو بنویسید:
    if Pos(Key,#13#8'0123456789') = 0 then
    Key := #0;
    این مورد درسته و تاحدودی کار رو انجام میده ولی برای مواردی که از Copy و Paste استفاده بشه عملی نیست%
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi
    این مورد درسته و تاحدودی کار رو انجام میده ولی برای مواردی که از Copy و Paste استفاده بشه عملی نیست%
    درسته اما کپی و Paste رو چه با راست کلیک و چه با Ctrl+V میشه کنترل کرد.برای اولی یه PopupMenu به Edit نسبت میدی و در رویداد OnChange اون Edit چک میکنی اگه کلید Ctrl+V زده شد فلان پیغام رو بده یا هیچ عکس العملی انجام نده
    موفق باشید

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط babak869
    درسته اما کپی و Paste رو چه با راست کلیک و چه با Ctrl+V میشه کنترل کرد.برای اولی یه PopupMenu به Edit نسبت میدی و در رویداد OnChange اون Edit چک میکنی اگه کلید Ctrl+V زده شد فلان پیغام رو بده یا هیچ عکس العملی انجام نده
    موفق باشید
    درسته ولی بهتر نیست بجای اینکه کاربر رو محدود کنیم مشکل خودمون رو حل کنیم.
    میتونیم از OnChange استفاده کنیم
    You never know what you can do until you try

  8. #8
    با سلام
    با اجازه دوستان
    این کد در رویداد onchange

    var i:integer;
    s:string;
    begin
    for i:=1 to length(edit1.Text) do
    if (edit1.Text[i]<'0') or (edit1.Text[i]>'9') then
    begin
    s:=edit1.Text;
    delete(s,i,1);
    edit1.Text:=s;

    suiMessageDialog1.ShowModal;

    if length(edit1.Text)>0 then
    begin
    edit1.SelectAll;
    edit1.CutToClipboard;
    edit1.PasteFromClipboard;
    end;
    end;
    end;

    از تگ code استفاده کنید
    ----------------
    البته من این کد را از خود سایت محترم برنامه نویس پیدا کردم فکر می کنم کار آقا بابک باشد یا آقای جهرمی یادم نیست به هر حال دست همه درد نکند
    داود

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال درباره edit
    نوشته شده توسط moslam در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 08:08 صبح
  2. Edit در vb
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 19:36 عصر
  3. کمک در مورد فارسی نویسی در edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 21:49 عصر
  4. کنترل edit
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:04 صبح
  5. سوال در مورد edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •