نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ساخت كنترل كلاس TextBox

  1. #1

    ساخت كنترل كلاس TextBox

    سلام
    چگونه می توانم یک کنترل از کلاس textbox بسازم
    باتشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    90

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    چگونه می توانم یک کنترل از کلاس textbox بسازم
    باتشکر
    یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    add >> component
    بعد component باید از textbox ارثبزی کنه...

    public partial class Component1 : Component


    جایگزین بشه با :

    public partial class Component1 : System.Windows.Forms.TextBox

  4. #4

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    سلام
    یک کامپونت برای textbox می خواهم بسازم
    اما نمی خواهم داخل usercontrol باشد چون امکان multilineکردن textbox از بین می رود برای همین می خواهم یک کنترل برای textbox مورد نظر بسازم

  5. #5

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    نقل قول نوشته شده توسط fri jun مشاهده تاپیک
    add >> component
    بعد component باید از textbox ارثبزی کنه...

    public partial class Component1 : Component


    جایگزین بشه با :

    public partial class Component1 : System.Windows.Forms.TextBox
    من کد زیر را نوشته ام
    using System.ComponentModel;
    using System.Drawing;

    namespace TextBoxARAF
    {
    public partial class Component1 : System.Windows.Forms.TextBox
    {
    public Component1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public Component1(IContainer container)
    {
    container.Add(this);

    InitializeComponent();
    }

    public string Text
    {
    get { return textBox1.Text; }
    set { textBox1.Text = value; }
    }


    private Color enterColor = Color.FromArgb(220, 250, 250);
    private Color exitColor = Color.FromArgb(255, 255, 255);

    private bool onlydigit = false;


    public bool OnlyDigit
    {
    get { return onlydigit; }
    set { onlydigit = value; }
    }

    public Color EnterColor
    {
    get { return enterColor; }
    set { enterColor = value; }
    }

    public Color ExitColor
    {
    get { return exitColor; }
    set { exitColor = value; }
    }

    private void textBox1_Leave(object sender, System.EventArgs e)
    {
    textBox1.BackColor = exitColor;
    }

    private void textBox1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    textBox1.Focus();
    textBox1.SelectAll();
    textBox1.BackColor = EnterColor;
    }


    }
    }


    اما در هنگام فراخوانی در برنامه مورد نظر رنگهای textboxهای مورد نظر تغییر نمی کند

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    این دو خط رو اضافه کنید:
    public Component1(){
    InitializeComponent();
    AddEvents();
    }

    public Component1(IContainer container)
    {
    container.Add(this);

    InitializeComponent();
    AddEvents();
    }
    void AddEvents()
    {
    this.Leave += textBox1_Leave;
    this.Click += textBox1_Click;
    }

  7. #7

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    باسلام
    متاسفانه جواب نداد نمی دام همینtextbox را داخل usercontrol می گذارم جواب می دهد اما از این روش می روم نمی دانم چرا سمت برنامه مانند یک textbox معمولی کار می کند
    using System.ComponentModel;
    using System.Drawing;

    namespace TextBoxARAF
    {
    public partial class Component1 : System.Windows.Forms.TextBox
    {
    public Component1()
    {
    InitializeComponent();
    AddEvents();
    }

    public Component1(IContainer container)
    {
    container.Add(this);

    InitializeComponent();
    AddEvents();
    }
    void AddEvents()
    {
    this.Leave += textBox1_Leave;
    this.Click += textBox1_Click;
    }

    public string Text
    {
    get { return textBox1.Text; }
    set { textBox1.Text = value; }
    }


    private Color enterColor = Color.FromArgb(220, 250, 250);
    private Color exitColor = Color.FromArgb(255, 255, 255);

    private bool onlydigit = false;


    public bool OnlyDigit
    {
    get { return onlydigit; }
    set { onlydigit = value; }
    }

    public Color EnterColor
    {
    get { return enterColor; }
    set { enterColor = value; }
    }

    public Color ExitColor
    {
    get { return exitColor; }
    set { exitColor = value; }
    }

    private void textBox1_Leave(object sender, System.EventArgs e)
    {
    textBox1.BackColor = exitColor;
    }

    private void textBox1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    textBox1.Focus();
    textBox1.SelectAll();
    textBox1.BackColor = EnterColor;
    }


    }
    }


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: ساخت كنترل كلاس TextBox

    به جای component یک کلاس جدید بسازید. و از تکستباکس ارث ببرید:
    using System.Windows.Forms;using System.Drawing;


    namespace TextBoxARAF
    {
    public class CustomTextBox : TextBox
    {
    public CustomTextBox()
    {
    }
    }


    حالا دو رویداد Leave و Click رو تعریف و کدهای دیگه رو بهش اضافه کنید. کل کلاس به این شکل میشه:
    public class CustomTextBox : TextBox
    {
    public CustomTextBox()
    {
    this.Leave += CustomTextBox_Leave;
    this.Click += CustomTextBox_Click;
    }
    private bool onlydigit = false;
    private Color enterColor = Color.FromArgb(220, 250, 250);
    private Color exitColor = Color.FromArgb(255, 255, 255);


    public bool OnlyDigit
    {
    get { return onlydigit; }
    set { onlydigit = value; }
    }
    public Color EnterColor
    {
    get { return enterColor; }
    set { enterColor = value; }
    }
    public Color ExitColor
    {
    get { return exitColor; }
    set { exitColor = value; }
    }


    void CustomTextBox_Leave(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.BackColor = ExitColor;
    }
    private void CustomTextBox_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    this.Focus();
    this.SelectAll();
    this.BackColor = EnterColor;
    }
    }


    پروژه رو یکبار build کنید(F6) بعدش کنترل جدیدی به نام CustomTextBox به ابزار اضافه میشه. توجه کنید که همون رو اضافه میکنید نه تکست باکس معمولی رو...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 20:00 عصر
  2. ارث بری يك يوزر كنترل از TextBox
    نوشته شده توسط nowar1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 00:24 صبح
  3. ساخت كنترل scheduler در حالت Timeline View
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 15:22 عصر
  4. سوال: ساخت كنترل براي دريافت پسوورد
    نوشته شده توسط cheshm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 22:48 عصر
  5. ساخت يه كلاس (iDate) براي تاريخ شمسي
    نوشته شده توسط VB.SOS در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 00:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •