نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

  1. #1

    مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    سلام من از دیتابیس کوئری میگیرم و در قالب یک لیست با Json باید Return کنم . مشکل اینجاست که اگر کوئری مقادیرش کاراکتر انگلیسی باشن مشکلی نیست ولی اگر کاراکتر فارسی داشته باشه سمت کلاینت Result را دریافت نمیکنه و به خطا میره .

    چکار کنم کاراکترهای Unicode هم پشتیبانی کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    ربطی به فارسی یا انگلیسی بودن result نداره !

    کدتون رو باید بذارید و خطا رو ...

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    ربطی به فارسی یا انگلیسی بودن result نداره !

    کدتون رو باید بذارید و خطا رو ...
    این کد سرچ ایجکسی هست که نوشتم و Key برای جستجو به کنترلر ارسال میشه . اونجا نتایج با json برمیگرده .

    خوب اگر ربطی نداره چرا فقط موقعی که key حرف انگلیسی وارد میشه جواب میده ؟

    وقتی Key فارسیه خطا نمیده ولی فقط موقعی که نتیجه Return میشه سمت کلاینت بجای رفتن به Success به Error میره.

     public JsonResult Search(string key)
    {
    PostRepository blpost = new PostRepository();

    var list = blpost.Where(x => x.Title.Contains(key)).ToList();

    return Json(list);

    }

    -----------------------------------------------
    $.ajax({
    url: "/Home/Search",
    dataType: "Json",
    contentType: 'application/json; charset=utf-8',
    type: "Post",
    data: { key: str},
    success: function (result) {
    ...
    }

    },
    error: function () {
    ...
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    حالت return را به مقدار زیر عوض کنید :

    return Json(list, JsonRequestBehavior.AllowGet);


    اگر بازم خطا داد ... خطا را در tools developer گوگل کروم یا فایرباگ کروم مشاهده کنید و آن را بگذارید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    نقل قول نوشته شده توسط amir-yeketaz مشاهده تاپیک
    حالت return را به مقدار زیر عوض کنید :

    return Json(list, JsonRequestBehavior.AllowGet);


    اگر بازم خطا داد ... خطا را در tools developer گوگل کروم یا فایرباگ کروم مشاهده کنید و آن را بگذارید.
    با Firebug فایرفاکس این خطا را میده :

     Invalid JSON primitive: key.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ArgumentException: Invalid JSON primitive: key.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    به این لینک ها نگاه کن :
    http://stackoverflow.com/questions/2...json-primitive
    http://stackoverflow.com/questions/2...jax-processing

    در کل دو چیز تو این لینک ها گفته میشه که باید ویرایش کنی :
    در پارامترهای ورودی ajax این دو مورد رو به مقادیر زیر تغییر بده :

    dataType: "json",
    contentType: "application/json",


    در پارامتر data داده ها رو به صورت JSON بفرس نه آبجکت جاوااسکریپت ... لذا آبجکت رو به JSON تبدیل کن

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    کدم را به شکل زیر تغییر دادم ولی بازم خطای قبلی را میده !

     dataType: "json",
    contentType: 'application/json',
    type: "Post",
    data: { key: JSON.stringify(str)},

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    نقل قول نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 مشاهده تاپیک
    با Firebug فایرفاکس این خطا را میده :

     Invalid JSON primitive: key.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ArgumentException: Invalid JSON primitive: key.

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
    طبق خطایی که شما گذاشتین این یک خطای سمت سرور هست. و داره به پارامتری ایراد میگیره که شما بصورت لیست به Json پاس دادین. ابتدا چک کنید که list شما null نباشه و بعد اقدام به ارسال اون بصورت پارامتر کنید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارسال لیست فارسی به View با Json

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    طبق خطایی که شما گذاشتین این یک خطای سمت سرور هست. و داره به پارامتری ایراد میگیره که شما بصورت لیست به Json پاس دادین. ابتدا چک کنید که list شما null نباشه و بعد اقدام به ارسال اون بصورت پارامتر کنید.
    بله میدونستم خطا سمت سرور رخ میده ولی دلیلش را متوجه نشدم . من یک لیست جنریک را میخواستم به view پاس بدم و همونطور که شما فرمودید چند تا از فیلدهاش Null بودن و من فکر نمیکردم مشکل از این باشه .

    برای رفع مشکل یک لیست جنریک دیگه از فیلدهایی که نیاز داشتم ایجاد کردم و Return کردم حل شد ...

    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال ایمیل فارسی
    نوشته شده توسط SaeedEzzati در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 مهر 1389, 00:49 صبح
  2. مشکل در ارسال ایمیل فارسی
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 16:53 عصر
  3. مشکل در ارسال ایمیل فارسی
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 21:29 عصر
  4. سوال: مشکل با ارسال پارامتر فارسی
    نوشته شده توسط el_abdollahi در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 09:10 صبح
  5. سوال: مشکل در ارسال کلمات فارسی به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط dj_baba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •