نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کمک: چه جوری میشه تو VB2005 یه مستطیل کشید؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341

    Tick کمک: چه جوری میشه تو VB2005 یه مستطیل کشید؟

    کمک: چه جوری میشه تو VB.net 2005 یه مستطیل یا دایره یا خط کشید؟ image editor کار نمیکنه. یعنی همش inactive هستش. باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    با استفاده از GDI
    یکم search کن . پیدا میکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    میدونم که میشه search کرد. نمیتونستی کمک بهتری کنی؟ آخه تو VB6 خیلی راحت تر به نظر می رسید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    863
    خوب وقتی میدونی با سرچ مشکلت حل میشه چرا منت کشی میکنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    عزیزم شما منو ببخش

    Dim graph As Graphics = Me.CreateGraphics
    graph.DrawRectangle(Pens.Black, 10, 10, 100, 100)
    graph.DrawLine(Pens.Black, 20, 20, 120, 120)


    فکر کنم تقریبا تمام چیزای رو که میخوای توی Graphic هست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    گفته شد جستجو کنید. یه تاپیک در همین بخش کلی در رابطه با مبحث گرافیک صحبت کرده بود/.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    من این تاپیکی که meh_secure گفت رو ندیدم. اون دستوراتی که مصطفی گفت رو بلدم. اما مشکل چیز دیگه ایه. این دستورات فقط یک لحظه شکل رو میکشه و بعد شکل از بین میره. چه جوری میشه مثلاً یه مستطیل رو به صورت دائم روی فرم قرار داد؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار masysh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    79
    این کد بصورت دایمی نشون میده
    Imports System
    Imports System.Windows.Forms
    Imports System.Drawing
    Protected Overrides Sub OnPaint(ByVal e As PaintEventArgs)
    e.Graphics.DrawArc(New Pen(Color.Red), 0, 0, 200, 200, 400, 400)
    e.Graphics.DrawRectangle(New Pen(Color.Red), 0, 0, 50, 50)

    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341
    دستت درد نکنه. مشکل حل شد.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار masysh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    79
    خواهش می کنم. قابلی نداشت.

  11. #11

    نقل قول: کمک: چه جوری میشه تو VB2005 یه مستطیل کشید؟

    سلام
    برنامه ای یه مستطیل رو سایزش رو بگیره و رسم کنه ،و داخلش رو با دایره های با قطر رندوم پرکنه هیچ کدوم از دایره ها هم تداخل نداشته باشن

    میشه راهنمایی کنید ه من دایره رو چطور باید تعریف کنم که درون مستطیل قرار بگیره و تو در تو بخواد مستطیل رو پر کنه اگه میشه راهنمایی کنید که به چه صورت می تونم بنویسم

    ممنون







تاپیک های مشابه

  1. با Vb2005 میشه اس ام اس ارسال کرد ؟
    نوشته شده توسط dady_jabery17 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 17:53 عصر
  2. مشکل در بدست آوردن تاریخ در VB2005
    نوشته شده توسط omidreza812 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:54 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 14:55 عصر
  4. تبدیل کد از VB2005 به VB6
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •