نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه

  1. #1

    تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه

    سلام

    من یه custom view درست کردم که دو تا باتن داره و یه تکست
    ازش چند تا تو یه اکتیویتی دیگه ساختم
    تا اینجاش مشکلی ندارم
    ولی وقتی مقادیر این custom view که ساختم رو تغییر میدم بعدش حالت برنامه تغییر میکنه(افقی یا عمودی میشه) اون مقدارش خودش تغییر میکنه میشه مقدار اخرین نمونه از همون customView

    مثلا 3 تا ازش تو فرم دارم اولی مقدارش 1 دومی 2 و سومی رو میکنیم 3
    وقتی تغییر حالت میدیم همه میشن 3

    اگه بازم توضیحات میخواد من در خدمتم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه

    هر اکتیویتی اینها رو برای دخیره حالات هنگام تغییر اورینتیشن صفحه داره:

    @Override
    public void onSaveInstanceState(Bundle outState) {
    //---save whatever you need to persist---
    outState.putString(“ID”, “1234567890”);
    super.onSaveInstanceState(outState);
    }



    @ Override
    public void onRestoreInstanceState(Bundle savedInstanceState) {
    super.onRestoreInstanceState(savedInstanceState);
    //---retrieve the information persisted earlier---
    String ID = savedInstanceState.getString(“ID”);
    }

  3. #3

    نقل قول: تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه

    خب یعنی من بیام همه مقادیرمو اینطوری ذخیره و بازیابی کنم؟
    خب چرا پس edittext معمولی مقدارش تغییر نمیکنه
    مشکل احتمالا از اون کنترلی هست که من خودم ساختمو دارم ازش استفاده میکنم

  4. #4

    نقل قول: تغییر مقدار تکست وقتی حالت صفحه به landscape تغییر میکنه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب یعنی من بیام همه مقادیرمو اینطوری ذخیره و بازیابی کنم؟
    خب چرا پس edittext معمولی مقدارش تغییر نمیکنه
    مشکل احتمالا از اون کنترلی هست که من خودم ساختمو دارم ازش استفاده میکنم
    edit text,progress bar و... توی کلاس خودشون مقدار هاشون رو ذخیره می کنند. این کنترلی که شما ساختی مشکل نداره الان. برای ذخیره مقادیر همون طور که گفته شد میشه داخل اکتیویتی اون ها رو ذخیره کنید و یا داخل کنترلی که ساختید این 2 تا متد رو وارد کنید. کارش دقیقا مثل هموناست که داخل اکتیویتی تعریف میشه ولی داخل کلاس هستن.
        @Override
    protected void onRestoreInstanceState(Parcelable state) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onRestoreInstanceState(state);
    }

    @Override
    protected Parcelable onSaveInstanceState() {
    // TODO Auto-generated method stub
    return super.onSaveInstanceState();
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تغییر مقدار تکست lable با استفاده از کد جاوا
    نوشته شده توسط yasesepid در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 16:10 عصر
  2. عدم تغییر مقدار تکست در تکست باکس
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 09:35 صبح
  3. سوال: تغییر مقدار querystring بدون انتقال صفحه (Redirect)
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 04:01 صبح
  4. تغییر مقدار ردیف به ازای تغییر صفحه
    نوشته شده توسط مرتضی حمزه ئی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 15:19 عصر
  5. تغییر حالت صفحه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 11:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •