نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل httpclient

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    مشکل httpclient

    سلام مشکل کد زیر چیه ؟؟؟
    ارور میاره در USER_AGENT و HttpClientBuilder



    String url = "http://www.google.com/search?q=httpClient";

    HttpClient client = HttpClientBuilder.create().build();
    HttpGet request = new HttpGet(url);

    // add request header
    request.addHeader("User-Agent", USER_AGENT);
    HttpResponse response = client.execute(request);

    System.out.println("Response Code : "
    + response.getStatusLine().getStatusCode());

    BufferedReader rd = new BufferedReader(
    new InputStreamReader(response.getEntity().getContent( )));

    StringBuffer result = new StringBuffer();
    String line = "";
    while ((line = rd.readLine()) != null) {
    result.append(line);
    }



    موارد را هم import کرده ام

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    خطا چی میده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    لطفا کدو کپی کنید به اکلیپس متوجه می شوید

    ممنون
    به زیر اینا خط قرمز می کشید

    USER_AGENT و HttpClientBuilder

    لطفا ببنید کار می کنه یا نه ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    خب احتمالا داره میگه UserAgent چی هست اصلا . چون تو کد بالا اصلا چیزی براش ظاهرا تعریف نشده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    نمی دانم من هر کاری کردم نشد
    ارور داد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    میشه بگید User_Agent چیه؟ این ظاهرا یه متغیره که شما اصلا تعریفش نکرده اید.این مقدار احتمالا باید از نوع String هست آیا شما نوع user_Agent رو از نوع String نوشتید؟
    String USER_AGENT=".....";

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    کد را کپی کرده ام نمی دانم چی هست من فکر کردم دستوره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    شما باید بهش استرینگ پاس بدبد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    این کارو می کنم خط های دیگه ارور میارن

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    این کد هم هست اما اینم ارور داره



    URL requestUrl=new URL(url);
    URLConnection con = requestUrl.openConnection();
    BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(con.getInputStream()));
    StringBuilder sb=new StringBuilder();
    int cp;
    try {
    while((cp=rd.read())!=-1){
    sb.append((char)cp);
    }
    catch(Exception e){
    }
    String json=sb.toString();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    شما رفتی یه کد رو از نیمه کاره کپی کردی و حتما میتونه ارورهای زیادی داشته باشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    با کار کد که آشنا شده اید لطفا شکا کد کامل بزارین

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient

    شما در واقع باید برید ببینید چطور از این httpget باید استفاده کنید . اگه 10 تا کد هم کپی ککنید باز هم باید اون چیزی که خودتون از این کد رو میخواهید تو کد باید تغییر بدید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار raha_jon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    بعضی ها چقد مردن!!وقتی میبینن یک برنامه فروش خوبی داره ف
    پست
    480

    نقل قول: مشکل httpclient

    من می خوام از اینترنت از فایلی یک مقدار را بگیرد همین و بس

    مثلا http://127.0.0.1/mi.txt از فایل مذکور محتویات را بگیرد و. به رشته تبدیل کند به همین راحتی اما چون از پایه شروع نکرده ام بلد نیستم و به خاطر مشکلاتم نمی توانم هم از پایه شروع کنم
    لطفا راهنمایی فرمایید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل httpclient


تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •