نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    سلام دوستان
    یه دیتابیس دارم که یه table توش ساختم و بهش مثلا ۵۰ تا ستون دادم یه هم چین چیزی
    $con=mysqli_connect($host,$username,$password,$db)  ;    $sql = "CREATE TABLE Download_Table(";
    for($i = 1; $i<=50 ; $i++){
    if($i!=50)
    $sql.="id_".$i." INT(30) NOT NULL DEFAULT '0',";
    else
    $sql .="id_".$i." INT(30) NOT NULL DEFAULT '0')";
    }


    if (mysqli_query($con,$sql));

    حالا سوال من اینجاس که چطور مثلا id_10 رو بگیرم و مقدارشو +=۱ بکنم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله storm_saeed : سه شنبه 10 تیر 1393 در 09:05 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    اگر درست فهمیده باشم دارید می گویید که ++ بشود. کد ذیل را نگاه کنید :

    UPDATE Download_Table set id_10 = id_10 + 1

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    ممنون حالا چطور میشه مقدار id_10 رو از دیتابیس گرفت و بادستور echo نشونش داد ؟ چون الان این چیزی که دادین درست کار کرد ولی من تویه phpmyadmin , این ای دی چیزی نداشت که ببینم مقدار توش چنده
    و یه چیز دیگه من در واقع ۵۰ تا محصول با id های مختلف دارم میخوام حالا هر کدوم که دانلود شد یکی از این Id ها که بهش میفرستم ++ بشه میخوام بدونم این جدولی که ساختم (یعنی اسم هر عنصر برابر idمحصول باشه و مقدار توشو عوض کنم ) خوبه یا نه
    آخرین ویرایش به وسیله storm_saeed : سه شنبه 10 تیر 1393 در 09:09 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    نقل قول نوشته شده توسط storm_saeed مشاهده تاپیک
    ممنون حالا چطور میشه مقدار id_10 رو از دیتابیس گرفت و بادستور echo نشونش داد ؟ چون الان این چیزی که دادین درست کار کرد ولی من تویه phpmyadmin , این ای دی چیزی نداشت که ببینم مقدار توش چنده
    و یه چیز دیگه من در واقع ۵۰ تا محصول با id های مختلف دارم میخوام حالا هر کدوم که دانلود شد یکی از این Id ها که بهش میفرستم ++ بشه میخوام بدونم این جدولی که ساختم (یعنی اسم هر عنصر برابر idمحصول باشه و مقدار توشو عوض کنم ) خوبه یا نه
    این روش زیاد روش جالبی نیست، چون علاوه بر اینکه تعداد ستون های زیادی که داره اگه بعدا بخواید تعداد 50 تا را بکنید 51 یا 49 تا به راحتی ممکن نیست.

    روش بهتر به نظر من اینه که توی این جدول سه تا ستون داشته باشید یکی id، یکی id محصول و یکی تعداد دانلود و هر وقت یک محصول جدید اضافه شد یک سطر جدید هم به این جدول اضافه بشه و به ازای هر دانلود می تونید با داشتن id محصول اینطوری یکی به تعداد دانلود ها اضافه کنید:

    UPDATE `table` SET `download` = `download` + 1 WHERE (`product_id` = ID)


    و هر وقت بخواید ببینید چند بار یک محصول دانلود شده با داشتن id محصول می تونید اینجوری عمل بکنید:

    SELECT `download` FROM `table` WHERE (`product_id` = ID)


    ==========

    البته اگه قبلا یک جدول برای محصولات توی پایگاه داده دارید می تونید یک ستون به همون جدول اضافه بکنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    ممنون یعنی :یه دیتابیس به نام DB دارم بعد توش یه Table بسازم بعد
    table:
    | id | product_id |downloads
    داشته باشم
    بعد مثلا اگه ۳ تا محصول داشته باشم میشه چطوری میشه جدولش ؟ ۳ تا id ۳ تا product id و سه تا downloads ?
    میشه نحوه ساختشو بگید

  6. #6

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table


    if ( isset($_POST['submit']) )
    {
    $link = mysql_connect($mysql_host, $mysql_username, $mysql_password);
    mysql_select_db($mysql_database);
    mysql_query("SET NAMES utf8");
    mysql_query("SET CHARSET utf8");
    $id=$_POST['id'];
    $product_id=$_POST['product_id'];
    $downloads=$_POST['downloads'];
    $query="INSERT INTO tbname(id,product_id,downloads) VALUES ('$id','$product_id','$downloads')"
    $result = mysql_query($query);
    echo "ثبت شد";
    }


    آخرین ویرایش به وسیله sooren_66 : سه شنبه 10 تیر 1393 در 13:23 عصر

  7. #7

    نقل قول: تغییر مقدار یک ستون از mysql table

    اگه 30 تا محصول هم داشته باشید باز هم 3 تا ستون بیشتر احتیاج ندارید.و فقط تعداد آیدی افزایش پیدا میکنه و به محصولات اضافه میشه

تاپیک های مشابه

  1. تغییر مقدار یک ستون DataGridView
    نوشته شده توسط oldboy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 13:28 عصر
  2. سوال: تغییر مقدار یک ستون از گریدویو
    نوشته شده توسط mohsenm66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 15:10 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:26 عصر
  4. تغییر مقدار یک ستون در گرید
    نوشته شده توسط neynavaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 16:08 عصر
  5. تغییر مقدار یک ستون در یک Datagrid در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •