نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

  1. #1

    Post وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    با سلام چون خیلی خودم به این توی بیشتر برنامه ها نیاز داشتم گفتم که روش ایکار رو براتون بزارم تا شاید جایی بدردتون بخوره:
    ما 2 تا تکست باکس داریم و میخوایم فقط textbox1 حروف رو بگیره و فقط در Textbox2 عدد گرفته بشه:

    برای اینکار در رویداد keypress باید دستورات رو بنویسیتم که زمانی که کلید از روی کیبرد خورد و چیزی بجز اون چیزی که ما تعریف کرده بودیم بود! اون داخل تکست باکس ما ثبت نشه!


    فقط حروف:
    این کد کارش اینکه که اگه در تکست باکس ما هر چیزی بجز حروف a-z یا A-Z ثبت شد اون رو قبول نکنه + ما تعیین کردیم که کلیدDelete و Back Space و Space هم قبول کنه!

    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (KeyAscii < 97 Or KeyAscii > 122) And (KeyAscii < 65 Or KeyAscii > 90) And (KeyAscii <> 8 And KeyAscii <> 127 And KeyAscii <> 32) Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub


    توضیح:
    در انتهای همین صفحه جدول کدهای دیکه ها رو براتون قرار دادم که بفهمید کد مثلا عدد 63 علامت سوال یا همون ؟ رو نشون میده
    در کد استفاده شده در بالا (فقط حروف):
    KeyAscii < 97 Or KeyAscii > 122 یعنی از حروف a-z کوچیک رو قبول کنه
    KeyAscii < 65 Or KeyAscii > 90 یعنی از حروف A-Z بزرگ رو قبول کنه
    KeyAscii <> 8 یعنی دکمه Back Space برای پاک کردن یک اشتیاه تایپی
    KeyAscii <> 127 یعنی دکمه Delete برای پاک کردن یک اشتیاه تایپی
    KeyAscii <> 32 یعنی دکمه Space برای ایجاد فاصله

    فقط عدد:
    در این کد فقط و فقط ما یعیین کردیم که تکست باکس ما عدد 0 تا 9 رو بگیره نه چیز دیگه! + باز کلید های Delete و Back Space

    Private Sub Text2_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (KeyAscii > 57 Or KeyAscii < 48) And KeyAscii <> 8 And KeyAscii <> 127 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub


    توضیح:
    در انتهای همین صفحه جدول کدهای دیکه ها رو براتون قرار دادم که بفهمید کد مثلا عدد 63 علامت سوال یا همون ؟ رو نشون میده
    در کد استفاده شده در بالا (فقط عدد):
    KeyAscii > 57 Or KeyAscii < 48 یعنی از حروف 0 تا 9 رو قبول کنه
    KeyAscii <> 8 یعنی دکمه Back Space برای پاک کردن یک اشتیاه تایپی
    KeyAscii <> 127 یعنی دکمه Delete برای پاک کردن یک اشتیاه تایپی




    Code
    Char
    Code
    Char
    Code
    Char
    Code
    Char
    0
    <NUL>
    32
    <space>
    64
    @
    96
    `
    1
    <SOH>
    33
    !
    65
    A
    97
    a
    2
    <STX>
    34
    "
    66
    B
    98
    b
    3
    <ETX>
    35
    #
    67
    C
    99
    c
    4
    <EOT>
    36
    $
    68
    D
    100
    d
    5
    <ENQ>
    37
    %
    69
    E
    101
    e
    6
    <ACK>
    38
    &
    70
    F
    102
    f
    7
    <BEL>
    39
    '
    71
    G
    103
    g
    8
    <BS>
    40
    (
    72
    H
    104
    h
    9
    <HT>
    41
    )
    73
    I
    105
    i
    10
    <LF>
    42
    *
    74
    J
    106
    j
    11
    <VT>
    43
    +
    75
    K
    107
    k
    12
    <FF>
    44
    ,
    76
    L
    108
    l
    13
    <CR>
    45
    -
    77
    M
    109
    m
    14
    <SO>
    46
    .
    78
    N
    110
    n
    15
    <SI>
    47
    /
    79
    O
    111
    o
    16
    <DLE>
    48
    0
    80
    P
    112
    p
    17
    <DC1>
    49
    1
    81
    Q
    113
    q
    18
    <DC2>
    50
    2
    82
    R
    114
    r
    19
    <DC3>
    51
    3
    83
    S
    115
    s
    20
    <DC4>
    52
    4
    84
    T
    116
    t
    21
    <NAK>
    53
    5
    85
    U
    117
    u
    22
    <SYN>
    54
    6
    86
    V
    118
    v
    23
    <ETB>
    55
    7
    87
    W
    119
    w
    24
    <CAN>
    56
    8
    88
    X
    120
    x
    25
    <EM>
    57
    9
    89
    Y
    121
    y
    26
    <>
    58
    :
    90
    Z
    122
    z
    27
    <SUB>
    59
    ;
    91
    [
    123
    {
    28
    <ESC>
    60
    <
    92
    \
    124
    |
    29
    <GS>
    61
    =
    93
    ]
    125
    }
    30
    <RS>
    62
    >
    94
    ^
    126
    ~
    31
    <US>
    63
    ?
    95
    _
    127
    <DEL>
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : دوشنبه 12 خرداد 1393 در 13:26 عصر

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    دوست عزیز چه جوری میشه حروف فارسی رو نمیگیره؟

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    این هم تعریف فقط حروف فارسی:



    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (KeyAscii > 237 Or KeyAscii < 199) And KeyAscii <> 8 And KeyAscii <> 127 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub


    البته حروف مثل گ,ک,پ, و یکسری حروف دیگه تعریف نشده هستن!
    البته در فروم های خارجی بگردید شاید راهکاری پیدا کنید برای تعریف این کلید ها...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    خوب به درد نمی خوره که حروف گ ک پ و ... تو بیشتر کلمات فارسی لازمه.مخصوصا (پ)

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    دارم روش کارمیکنم
    میشه تعریف کرد باید ببینم کدوم دکمه ها هستن که اونارم جدا و تکی تعریف کنیم.
    راستی بهتره که روی textbox که میخوایم حروف فارسی بنویسیم یکبار کلیک کنیم تا انتخاب بشه،بعد از قسمت properties گزیمخ font رو بزنیم تا صفحه ای باز بشه ، فونت رو روی Arial بزاریم و در همون صفحه لیست کشویی با اسم Script رو روی گزینه arabic بزیرید تا بعد که کلمات گ و پ و ... رو تعریف کردیم به مشک بر نخوریم.

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن فقط عدد و یا فقط حروف در TEXTBOX

    کل حروف فارسی + گ چ پ ژ

    کد HTML:
    Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)
    If (KeyAscii > 237 Or KeyAscii < 199) And KeyAscii <> 32 And KeyAscii <> 8 And KeyAscii <> 127 And KeyAscii <> 194 And KeyAscii <> 142 And KeyAscii <> 152 And KeyAscii <> 144 And KeyAscii <> 129 And KeyAscii <> 141 And KeyAscii <> 193 And KeyAscii <> 198 Then
    KeyAscii = 0
    End If
    End Sub
    32 space
    8 backspace
    127 delete
    194 آ
    142 ژ
    152 ک
    144 گ
    129 پ
    141 چ
    193 ء
    198 ئ

تاپیک های مشابه

  1. سوال درمورد وارد کردن یک عدد و خوندن اون عدد
    نوشته شده توسط mohammad_king62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 13:35 عصر
  2. وارد کردن چند عدد در textbox
    نوشته شده توسط elina-a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 23:41 عصر
  3. سوال: نحوه وارد کردن نمره عدد در پرایدویو
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 14:11 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آذر 1389, 18:17 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •