نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لیست ویو كامپوننت Codejock

  1. #1

    لیست ویو كامپوننت Codejock

    سلام چطور میشه با لیست ویو Codejock.Controls.v12.0.0.ocx کار کرد و با یه حلقه فور چند تا فیلد از بانک اطلاعاتی رو توش لیست کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 12 خرداد 1393 در 11:50 صبح

  2. #2

    نقل قول: لیست ویو

    سلام
    تو مثالهاي خودش هست تو پوشه زير
    ...\Xtreme SuitePro ActiveX v15.0.1\Samples\Controls\VB\SuiteControls\


        With ListView1

    .ColumnHeaders.Add , , "Item", 1500
    .ColumnHeaders.Add , , "Value", .Width - 1500
    .View = xtpListViewReport

    .ListItems.Add , , "Settings"
    .ListItems.Add , , "Find"
    .ListItems.Add , , "Run"
    .ListItems.Add , , "Help"

    .ListItems(1).SubItems(1) = "1"
    .ListItems(2).SubItems(1) = "2"
    .ListItems(3).SubItems(1) = "3"
    .ListItems(4).SubItems(1) = "4"

    End With
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: لیست ویو

    سلام..آقا حمید ممنون از کمک ها
    یه سوال دیگه
    من با این کد ایتمی رو از لیست ویو خود ویژوال حذف میکنم
    List1.RemoveItem (List1.ListIndex)

    اما این کدو که میخوام برای لیست ویو ابزار کدجک استفاده کنم ارور میده..ممنون میشم کمک کنی
    بعد اگه میشه بگین چطور میتونم به اولین لیست و یا اخرین لیست از لیست ویو برم با یه کلید مثل کاری که توی بانک اطلاعاتی انجام میدیم MoveFirst و MoveLast
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: لیست ویو

    سلام
    مثال حذف سومین عنصر :
    ListView1.ListItems.Remove 3

    انتخاب اولین آیتم :
    ListView1.ListItems(1).Selected = True

    انتخاب آیتم سوم :
    ListView1.ListItems(3).Selected = True

    انتخاب آخرین آیتم :
    ListView1.ListItems(ListView1.ListItems.Count).Sel  ected = True
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. یک سئوال در مورد لیست ویو
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 17:02 عصر
  2. تشخیص دوبار کلیک در لیست ویو
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 01:06 صبح
  3. کد لیست ویو
    نوشته شده توسط morteza_261 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 11:49 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 16:11 عصر
  5. چند چک باکس در یک لیست ویو
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 12:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •