نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

    سلام، فرض کنید یک قسمت ایجاد مطلب داریم توی سایت که هر مطلب میتونه چند دسته بندی داشته باشه، یعنی یک رابطه many to many بین جداول مطلب و دسته بندی ،
    برای حل این مشکل اومدم بک جدول دیگه تعریف کردم برای شکستن رابطه به یک به چند و چند به یک ،که تا فیلد داره content_id و category_id که هر دو primary key هستن.

    جدول category:
    id,name,parent_id

    جدول content:
    id,title,body,..

    جدول con_cat
    content_id,category_id


    حالا میخوام وقتی به قسمت مدیریت مطالب رفتم 10 مطلب اخر با نام دسته بندی ها نمایش داده بشه، که مشکل منم همینه؟؟ چون به ازای هر id در جدول content ممکنه چند category_id داشته باشیم در جدول con_cat و بعدش تازه باید نام هر دسته بندی از جدول category استخراج بشه.

    چه جور query باید بنویسم؟ یا یک راه حل بهتر؟

    من از propel 1.7 استفاده میکنم توی لایه model اگه دستور اونم بدید که عالیه(البته اینو درست میکنم خودم ،اگر نوع query دستم بیاد.)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

    جرا از جدول con_cat میگیری؟
    از جدول content بگیر 10 تای آخر رو، بعد از طریق ارتباط ها می تونی اسم category رو از جداول دیگه استخراج کنی

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار aalmair
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    http://arashcart.ir http://mag.arashcart.ir http://job.arashcart.ir
    پست
    99

    نقل قول: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many


    select content.* from content
    left join con_cat on content.content_id = con_cat.content_id
    left join category on con_cat.category_id = category.category_id
    where category.name='my cat'
    limit 10

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نقل قول: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    جرا از جدول con_cat میگیری؟
    از جدول content بگیر 10 تای آخر رو، بعد از طریق ارتباط ها می تونی اسم category رو از جداول دیگه استخراج کنی
    بالا ذکرکردم رابطه هام چند به چند هست ،اگر یک به چند بود حرف شما درست بود

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    22

    نقل قول: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

    نقل قول نوشته شده توسط aalmair مشاهده تاپیک

    select content.* from content
    left join con_cat on content.content_id = con_cat.content_id
    left join category on con_cat.category_id = category.category_id
    where category.name='my cat'
    limit 10
    دستور شما رو قبلا نوشته بودم که یک مشکل داره اونم اینکه اگر توی جدول con_cat برای یک مطلب 2 که رکورد درج شده باشه اون موقع دو بار رکورد اون مطلب برگردونده میشه که رکورد اولی با عنوان دسته بندی اول و رکورد دوم با عنوان دسته بندی دوم، و اگر اون مطلب توی 5 دسته باشه 5 بار برای اون مطلب رکورد برگردونده میشه.

  6. #6

    نقل قول: نمایش دسته بندی های مطالب با رایطه many to many

    از ترکیب LEFT OUTER JOIN و GROUP_CONCAT استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش دسته بندی های تو در تو در Drop Down list
    نوشته شده توسط webnevesht در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 فروردین 1393, 15:02 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات بصورت دسته بندی شده
    نوشته شده توسط MohammadElmira در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 08:42 صبح
  3. تغییرات بین VC++‎‎6 و نسخه های جدید مانند 2008 / موضوعات تکراری بخش (دسته بندی FAQ)
    نوشته شده توسط Nima_NF در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 13:47 عصر
  4. دسته بندی پوشه های Sent و Draft
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 19:24 عصر
  5. دسته بندی و نمایش موضوعات
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 فروردین 1386, 03:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •