نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نظر دادن به یک خبر

  1. #1

    نظر دادن به یک خبر

    با سلام
    میخوام برای هر مطلبم در سایت امکان نظردهی داشته باشم
    چطوری میشه برای هر خبر یک فرم نظر درست کنیم؟مثلا ما در سایتمان 100 تا خبر داریم باید 100تا فرم نظر بسازیم؟طراحی جدول بانک تو اسکیوال چطوری میشه؟
    ممنون میشم برام واضح توضیح بدین

  2. #2

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    واقعا کسی نمیخواد جواب منو بده؟

  3. #3

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    شما با استفاده از یک جدول اطلاعات خبر هاتون رو داخلش ذخیره میکنید و با استفاده از یک فیلد (منحصر به فرد ) در جدول به فیلد مشترکمون مقدار دهی میکنی

    یک جدول دیگه هم برای نظر دادن به خبرها موقع ثبت نظرات هم اون فیلد مشرک خبر رو انتخاب و با آیتم های دیگه نظر ذخیره کن

  4. #4

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    مرسی که جوابمو دادین دوست عزیز اما میشه شفاف تر توضیج بدین
    با عرض پوزش من مبندی هستم

  5. #5

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    مرسی که جوابمو دادین دوست عزیز اما میشه شفاف تر توضیج بدین
    با عرض پوزش من مبندی هستم
    مثلا شما یک جدول خبر با فیلدهای زیر دارید
    جدول خبر:
    کد خبر(کلید جدول است)
    عنوان خبر
    خلاصه خبر
    متن خبر
    تصویر خبر
    تاریخ
    منبع خبر

    حالا یک جدول دیگر به نام جدول نظرات خبر می سازید شامل فیلدهای زیر
    کد خبر(این یعنی کد خبری که در جدول خبر موجود است)
    نام کاربر
    نظر در مورد این خبر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza.zahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    466

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    یک جدول درست کن
    با فیلد های مطالب در صفحه نظرات و کد اون مطلب
    همین

  7. #7

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    مرسی دوست عزیز
    خب من این جداولو درت کردم حالا مثلا طرف خبر 1 رو باز کرده و میخواد نظر بده بعد خبر2 رو باز کرده میخواد نظر بده چطوری میشه اینارو تفکیک کرد یعنی هر خبری که کلیک شد کسی خواست نظرات دیگران رو بخونه فقط نظرات همون خبر نمایش داده بشه منظورمو مت.جه میشین؟

  8. #8

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.zahani مشاهده تاپیک
    یک جدول درست کن
    با فیلد های مطالب در صفحه نظرات و کد اون مطلب
    همین
    دوست عزیز اصلا متوجه نشدن منظورتونو میشه دستور کدشو برام بدارید

  9. #9

    نقل قول: نظر دادن به یک خبر

    نقل قول نوشته شده توسط vahidbolbol مشاهده تاپیک
    یعنی هر خبری که کلیک شد کسی خواست نظرات دیگران رو بخونه فقط نظرات همون خبر نمایش داده بشه منظورمو مت.جه میشین؟
    در جدول نظرات باید فیلدی داشته باشی با نام کد(آی دی) خبر. با این فیلد میتونی نظرات خبرها رو محدود کنی به خبری که میخوای مثلا اگه خبر شماره 5 رو داری نشون میدی نظراتش رو با دستور زیر باید بگیری:
    جدول نظرات خبر: آی دی خبر news_id، متن نظر comment_body، نام نظردهنده user_name، و ...
    SELECT * FROM Comments WHERE news_id=5

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نظر دادن در مورد خبر
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 16:23 عصر
  2. قرار دادن قسمت خاصی از صحفه برای مدیریت خبر
    نوشته شده توسط salim_a در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 09:00 صبح
  3. یکبار رای دادن کاربران در سیستم نظر سنجی
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 09:52 صبح
  4. قرار دادن کرسر در کنترل مورد نظر
    نوشته شده توسط azadeh sadegh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 22:18 عصر
  5. قرار دادن امکان نظر سنجی برای پست ها...
    نوشته شده توسط HO457 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1384, 08:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •