نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Entity SaveChanges

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question Entity SaveChanges

    سلام
    این تیکه کد تو برنامه به طور کامل و بدون نقص اجرا میشه اما نمی دونم چرا هیچ تغییری در database ایجاد نمیشه. انگار نه انگار که کدی اجرا شده
    var selectPrepayment = mainEntities.Prepayments.Select(x => x).First(); 
    selectPrepayment.Tag = tag;
    selectPrepayment.Price = Convert.ToInt32(lsvPeacockeries.Items[i].SubItems[3].Text);
    mainEntities.SaveChanges();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Entity SaveChanges

    کسی از دوستان جوابی نداره؟

  3. #3

    نقل قول: Entity SaveChanges

    selectPrepayment.SaveChanges()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: Entity SaveChanges

    ممنون ولی این چیزی که شما گفتی که اصلا شدنی نیست. یعنی منظورم اینه که اصلا savechanges() نداره که

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: Entity SaveChanges

    این کد شما هیچ مشکلی نداره . شما کانکتشن استرینگتونو چک کنید ببینید مسیر قرار گرفتن دیتابیس تون کجاست بعد اون دیتابیس رو نگاه کنید .
    یا اینکه ممکنه مدلتون مشکل داشته بباشه.

تاپیک های مشابه

  1. control class,entity class,boundary class
    نوشته شده توسط ali643 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:22 عصر
  2. ADO.NET Entity FramWork
    نوشته شده توسط azar60 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 18:52 عصر
  3. سوال: parameter entity
    نوشته شده توسط armin20 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:44 عصر
  4. کمک فوری netbeansوsql server توسط 3کنترل Entity manger,Query,Query result
    نوشته شده توسط alih210 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 05:26 صبح
  5. Attach an Entity With Merg() Method (for method parameters)
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •