نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    سلام
    من دنبال کامپوننت تاریخ شمسی می گردم و توی اینترنت و توی این سایت سرچ کردم و چیزه به درد بخوری پیدا نکردم.
    1- یه چیزی شبیه به کمبوباکس باشه که وقتی روش کلیک می کنیم تقویم باز بشه و بشه تاریخ رو انتخاب کرد.
    2- بشه دستی توش تاریخ وارد کرد ( اونایی که توی سایت بود نمی شد این کار رو انجام داد و اگر هم می شد حروف هم قبول می کرد و چیزه هنگی بود )
    3- تمامی اعداد فارسی باشند
    4- قابل استفاده باشه ( هرکدوم رو استفاده می کنی یه اروری می ده یا وقتی برنامه رو اجرا می کنی یه چیزه درب رو داغونی می شه که! )
    دوستان اگر همچین کامپوننتی رو دارید لطفاً قرار دهید تا بقیه هم بتونند استفاده کنند.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اینو یه مقداری سورسش رو دستکاری کردم چیز بدی نیست

    البته سورسش رو ندارم که قرار بدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    تاريخ از اينجا چطوري فراخواني ميشه؟
    يعني با كدوم رويداد ميشه دسترسي به تاريخش داشت؟
    بعد اينكه امكانش هست كه تاريخي رو خالي وارد كرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اگر منظورتون برنامه ای هست که جناب rezaei_y قرار دادند.
    من اینجوری استفاده می کنم:
    txtEndDate.Date.ToString()

    من اسم کنترل رو txtEndDate گذاشتم به دلایل شخصی.
    اگر خالی باشه مشکلی نداره ولی اگر پاک کنید و عدد خالی قرار دهید هنگامی که از فوکوس خارج میشه خودش به تاریخ امروز برمی گرده و فرمت تاریخ.

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    از BeComponent استفاده كردين؟

    اون هم به نظر خوب ميرسه.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?349320

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    194

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اینم عالیه با افکت باز میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    نقل قول نوشته شده توسط rana-writes مشاهده تاپیک
    از BeComponent استفاده كردين؟

    اون هم به نظر خوب ميرسه.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?349320
    به قول شما به نظر می رسه.
    من خیلی باهاش کار کردم ولی نفهمیدم بالاخره از کدوم کلاس یا dll باید استفاده بشه.

    نقل قول نوشته شده توسط mamad174 مشاهده تاپیک
    اینم عالیه با افکت باز میشه
    هرچی میگیرم می کشم و میندازم توی تولباکس هیچی نمیاد.

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    اینو یه مقداری سورسش رو دستکاری کردم چیز بدی نیست

    البته سورسش رو ندارم که قرار بدم
    به نظر من این بهترین بوده تا اینجا.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    نقل قول نوشته شده توسط mamad174 مشاهده تاپیک
    اینم عالیه با افکت باز میشه
    هرچی میگیرم می کشم و میندازم توی تولباکس هیچی نمیاد.

  9. #9

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    هم Loader و هم DatePicker را باید روی فرم قرار بدی.

    ولی این شمسی نبود

  10. #10

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اون اولی PersianDate هم واسه WinForm بود توی وب نتونستم ازش استفاده کنم. Import می شد توی Reference ولی توی Toolbox خبری از نبود

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    PersianDate که قرار دادم فقط روی ویندوز جواب میده و نسخه دات نت هم باید 4 باشه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اگه نسخه تحت وب هم نیاز دارید از jqdatepicker بهتر به نظر من پیدا نمیشه

    http://hasheminezhad.com/jqdatepicker

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    194

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    دوست عزیز اگر کمی توی propertise دقت میکردی متوجه تغییر زانش میشدی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mamad174
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    194

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    نقل قول نوشته شده توسط Mousavmousab مشاهده تاپیک
    هم Loader و هم DatePicker را باید روی فرم قرار بدی.

    ولی این شمسی نبود

    دوست عزیز اگر کمی توی propertise دقت میکردی متوجه تغییر زبانش میشدی

  15. #15

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    الان عوض کردم ولی وقتی CalenderType را تغییر دادم. کار نمی کنه اصلاٌ هیچی نشون نمیده فقط یک TextBox نشون میده
    الان باید چیکار کرد؟

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    سلام
    سورس PersianDate رو کسی داره؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    نقل قول نوشته شده توسط ShahinRad97 مشاهده تاپیک
    سلام
    سورس PersianDate رو کسی داره؟
    .................................................. ......
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%B3%DB%8C-DLL
    این کامپوننت خودم هستش.صد در صد تست شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Behnam6670 : دوشنبه 17 آذر 1393 در 10:07 صبح

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    دوست عزیز به نظر بهترین کامپوننت HM_ Calandar هست که میتونی سرچ بزنی و استفاده کنی . اگه پیدا نکردی بگو تا برات بزارم

  20. #20

    نقل قول: کامپوننت تاریخ شمسی - اونایی که در دنیای وب ( و این سایت ) هست به درد نمی خوره

    اگه سورسشو بذاریم ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:14 عصر
  2. کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط jamjid در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 17:13 عصر
  3. احتیاج به کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط karzari در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:31 صبح
  4. کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 07:09 صبح
  5. سئوال فوری در رابطه با کامپوننت تاریخ شمسی sh date
    نوشته شده توسط ho_abedin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 22:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •