نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از Stored Procedures

  1. #1

    Question استفاده از Stored Procedures

    سلام
    من این Sp رو توی Sql درست کردم

    CREATE PROCEDURE sptblRank (
    @RowLuck bit,
    @Rank nvarchar(50))
    AS
    INSERT INTO Rank
    (rank, RowLuck)
    VALUES (@Rank,@RowLuck)
    RETURN
    GO
    حالا می خوام از تو برنامه به این دو متغیر مقدار بدم تا به جدولم اضافه کنه
    چکار کنم
    اگه کدش رو بنویسین ممنون میشم یا یه مثال بذارین
    می دونم با ADo باید کار کنم اما نمی دونم چطوری پارامتر ها را بدم و ...

  2. #2

    Question

    سلام
    این کد رو هم نوشتم اما نمی دونم مقدارم رو چطوری بدم مثلا برای rank می خوام عالی و برای اون یکی false بدم؟
    Dim myConnection As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(cnndatabasestr ing)
    myConnection.Open()
    Dim myCommand As New System.Data.SqlClient.SqlCommand
    Dim dataAdapter As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim param As SqlClient.SqlParameter
    param = myCommand.Parameters.Add("@Rank", SqlDbType.NVarChar, 50)
    param = myCommand.Parameters.Add("@RowLuck", SqlDbType.Bit)
    dataAdapter.InsertCommand = myCommand
    Dim transaction As SqlClient.SqlTransaction
    transaction = myConnection.BeginTransaction()
    dataAdapter.InsertCommand.Transaction = transaction

  3. #3
    راه های زیادی هست این راحت ترینشه...




    Dim myConnection As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(cnndatabasestr ing)
    myConnection.Open()
    Dim myCommand As New System.Data.SqlClient.SqlCommand("your_query",myCo nnection)
    Dim dataAdapter As New SqlClient.SqlDataAdapter
    myCommand.Parameters.Add("@Rank","your_value")
    myConnection.open()
    myCommandmy.executenonequery()
    myConnection.close()
    آخرین ویرایش به وسیله nazaninam : شنبه 02 اردیبهشت 1385 در 12:20 عصر

  4. #4

    کمک

    سلام
    من این کد رو نوشتم اما اجرا نمی شه
    Dim myConnection As New System.Data.SqlClient.SqlConnection(cnndatabasestr ing)
    myConnection.Open()
    cm.CommandType = System.Data.CommandType.StoredProcedure
    cm.CommandText = "SptblRank"
    cm.Parameters.Add("@Rank", "test sp")
    cm.Parameters.Add("@RowLuck", 0)
    cnndatabase.Open()
    cm.ExecuteNonQuery()
    cnndatabase.Close()
    'test
    منظور از yourQuery چیه من کوئری رو توی sp نوشتم دیگه نمی خوام از توی برنامه کار بشه؟
    در کد من سر
    cm.ExecuteNonQuery() ارور می ده؟

  5. #5
    خیلی ممونون نازنین خانم
    با این کلمه از کدتون ExecuteNonQuery گشتم و یه چیزای توی ام اس دی ان پیدا کردم که مشکلم بلاخره حل شد
    باز هم منون

  6. #6
    خواهش میشه...

تاپیک های مشابه

  1. stored procedures
    نوشته شده توسط mahdyeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 22:46 عصر
  2. مشکل با Stored Procedures
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 تیر 1386, 09:46 صبح
  3. نحوه استفاده از Stored Procedures
    نوشته شده توسط محمد نوروزی در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 09:51 صبح
  4. stored Procedures
    نوشته شده توسط dalaho در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 20:21 عصر
  5. چگونگی اعمال Stored Procedures های SQL در برنامه
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1383, 19:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •