نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چک کردن مقدار تکراری

  1. #1

    Smile چک کردن مقدار تکراری

    سلام دوستان

    <?php
    include "connection_db.php";
    if( isset($_POST['national_code'])){
    if(!empty($_POST['national_code']) AND
    !empty($_POST['pi_date']) AND
    !empty($_POST['first_name']) AND
    !empty($_POST['last_name'])){

    $s=mysql_query("insert into 3personal_information(national_code,
    pi_date,
    first_name,
    last_name,
    middle_name,
    date_of_birth,
    marital_status,
    job,
    education,
    pi_tell,
    pi_address_province,
    pi_address_city,
    pi_address_street,
    pi_address_alley,
    pi_address_Plaque,
    date_of_diagnosis)
    values('".$_POST['national_code']."',
    '".$_POST['pi_date']."',
    '".$_POST['first_name']."',
    '".$_POST['last_name']."',
    '".$_POST['middle_name']."',
    '".$_POST['date_of_birth']."',
    '".$_POST['marital_status']."',
    '".$_POST['job']."',
    '".$_POST['education']."',
    '".$_POST['pi_tell']."',
    '".$_POST['pi_address_province']."',
    '".$_POST['pi_address_city']."',
    '".$_POST['pi_address_street']."',
    '".$_POST['pi_address_alley']."',
    '".$_POST['pi_address_Plaque']."',
    '".$_POST['date_of_diagnosis']."')");

    if($s)
    ?>
    <script language="javascript">
    {
    alert("درخواست شما با موفقیت ارسال شد.");
    }
    </script>
    <?php
    }
    else
    {
    ?>
    <script language="javascript">
    {
    alert("فیلدهای مشخص شده نمی توانند خالی باشند!!!");
    }
    </script>
    <?php
    }
    }

    ?>


    در کد بالا وقتی کلید ارسال فرم رو می زنم اطلاعات رو میگیره و پیغام رو نمایش میده و اگه اون چهارتا فیلد هم وارد نشده باشه پیغام دیگه رو نمایش میده.

    حالا من میخوام یک چک دیگه هم انجام بدم
    مثلا کد ملی(national_code) رو که وارد کرد تکراری بود بیاد پیغامی رو مبنی بر تکراری بودن فیلد بم بده اگرم چک کرد و تکراری نبود و تمام فیلدهای مورد نظر پر شده بود عمل درج انجام بشه

    ممنون میش کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: چک کردن مقدار تکراری

    باید دنبال کلاس ولیدت کد ملی بگردید بهترین حالت اینه ! :)

  3. #3

    نقل قول: چک کردن مقدار تکراری

    یکم بیشتر میشه راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: چک کردن مقدار تکراری

    برای کد ملی یه کلاسی وجود داره که بر اساس اون بررسی میکنه که فرمت کد ملی وارد شده درست هست یا نه (کد ملی یه فرمول خاص داره برای احراز هویتش ! :D)
    اگه نمیخای این کارو کنی و اگر فقط میخای تو دیتابیس خودت چکش کنی باید قبل از اینسرت کردن یه SELECT با شرط کد ملی بگیری اگر خروجی(تعداد ارایه های برگشتی) حاصل از سلکت 1 بود ینی تکراری و اگر 0 بود ینی غیر تکراری

تاپیک های مشابه

  1. مشخص کردن مقدار تکراری
    نوشته شده توسط mz6488 در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1391, 15:30 عصر
  2. جلوگیری از وارد کردن مقدار تکراری در حین ویرایش
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 15:36 عصر
  3. مشخص کردن مقدار برای Tedit
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1382, 17:27 عصر
  4. کپی کردن مقدار مشخصی از جداول DBISAM
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 21 بهمن 1382, 19:52 عصر
  5. حذف تمام اطلاعات و ریست کردن مقدار Identity
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •