نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در یک الگوریتم پیچیده

  1. #1

    مشکل در یک الگوریتم پیچیده

    سلام دوستان عزیز خسته نباشید

    من یک راهنمایی از شما میخواستم من دارم یه بازی مینویسم بازی که شاید همتون کردید بازی Master Mind

    فقط یه مشکل دارم الگوریتمی که واسش مینویسم زیاد if میگیره و خیلی زیاد و پیچیده میشه و فکر کنم این درست نباشه چند تا هم نوشتم با راه های مختلف ولی هیچکدوم به درد بخور نبود !

    کار الگوریتم چیه ؟ اینه که شما یه عدد چهار رقمی در ذهنتون دارید کامپیوتر با سوال هایی که میپرسه باید بهش برسه فقط هم دو تا سوال داره اونم ایناست :

    1. چند تا از رقم هایی که در عدد من هست در عدد تو هم هست ؟
    2. چند تا سر جاشونه ؟

    مثلا عدد ما 1234 هست کامپیوتر حدس میزنه 1574 به سوال یک کاربر پاسخ میده :
    1.دو تا
    2. دو تا
    حالا الگوریتم هایی که من نوشتم ؟

    من اول اومدم گفتم از صفر تا 9 , 10 تا رقمه و باید اینا رو دسته بندی کنیم حدس اولیه هم نباید الکی باشه به همین دلیل با چند نفر بازی کردم و ذهنیت های نزدیک بهم رو تعمیم دادم به همه و در برنامه استفاده کردم.
    ولی خیلی خیلی if داره توش و بهترین برنامه ای که نوشته شده تونسته با 5 تا حدس جواب بده ولی دقت کنید کامپیوتر ما ممکنه 1000 تا حدس داشته باشه ولی چون if ها درست در نمیان اونا حذف میشن !

    =======================================

    اگر کسی نوشته این برنامه یا بلده و میتونه کمک کنه دریغ نکنه ممنونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در یک الگوریتم پیچیده

    دوستان کسی بلد نیست ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای الگوریتم DDA با Borland C++‎‎ 5.2
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1391, 13:25 عصر
  2. مشکل در طراحی الگوریتم
    نوشته شده توسط aliexo در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 16:27 عصر
  3. سوال: مشکل در برنامه الگوریتم دیکسترا
    نوشته شده توسط nima_loya در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 13:23 عصر
  4. سوال: مشکل در یه الگوریتم دارم
    نوشته شده توسط k00r0sh در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 17:30 عصر
  5. سوال: مشکل با یه مدل پیچیده از دستور insert -
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 03:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •